Salane (eski-Josef K.) (Alternatif Rock) - Ankara

abi bu konserlerde olan son an degisikliklerini hic sevmiyorum bence olmasin boyle sacmaliklar yok 5 sarkida su grup calcak falan...Lafim size degil sizin zamaninizdan alincak onu dusunuyorum hepsi bu!

webreklam.jpg

konserde 5 grup olması zaman problemi yüzünden can sıkıcı bir durum tabi...bunun üstüne, çikacak hiçbir grupta dört beş şarkı çaldırılıp indirilmeyi haketmeyecek kadar iyi..bu sorun halledilirmi bilemem,ama sahne süreleri mümkün olduğunca eşit bir şekilde dağıtılmalı.bunu gruplar kendi aralarında anlaşarak,organizatörden bağımsız olarak halledebilir!!

Alicim tanismiyoruz seninle ama emin ol gayet sahnede kalcaksiniz dilediginiz kadar (daha dogrusu herkesin kaldigi kadar yani 1 saat)
Tatsizliklar halloldu bi kere ben varim isin icinde 😛

Ben isin icinde olmasam senin grubun ayaklar altinda surunur emrecim bilmem farkindamisin ama cok buyuk bir davulcunuz var sende bunu kullanip biyerlere gelmeye calisiyorsun ama halk bunu yemez yemez!

eren, ya ben mesele nedir bilmiyorum ama vardıysa ve hallolduysa (hallettiysen ya da) çok sevindim.
tabi ki mantıklısı herkesin eşit kalmasıdır.
ayrıca çok güzel bir konser olacak, kötü grup yok, hepsi seyircisi olan güzel gruplar (kendime de pay çıkardım çaktırmayın)

Ya arkadaşlar olay şudur:

TNH ile ilgili bir yanlış anlamadan(bizimle alakası olmayan) dolayı Josef K. eklendi listeye sonra TNH da eklendi tekrar...Normalde 15:00 gibi başlayan konserler 2 Nisan'da saat 14:00'te TNH ile başlayacak.Herkese de playlistinin el verdiği sürece eşit süre verilecektir.Bu kadar tartışma neden dönüyor anlamıyorum.Herhangi bir sorusu olan da bana sorsun lütfen...Hufff...

bülent teşekkürler kardeşim bekleriz

ya göktuğ bilmiyorum benim hiç bir şeyden haberim yok, olaya da pozitif bakıyorum. güzel bir gün olacak işte, bizim için bir problem yok.
ayrıca afiş çok güzel olmuş 🙂

bülent teşekkürler kardeşim bekleriz

ya göktuğ bilmiyorum benim hiç bir şeyden haberim yok, olaya da pozitif bakıyorum. güzel bir gün olacak işte, bizim için bir problem yok.
ayrıca afiş çok güzel olmuş 🙂

Selamlar arkadaşlar, fotogrock projesi için sizle görüşmem gerekiyor. Projenin yeni fotoğrafları bugünlerde siteye giriyor. Josef K.'dan da kareler olacak. Acil iletişim lütfen...

Geri