K KaanKucuk 8 Şubat 2018 #1 OPERA MEZUNU HOCADAN BİRE BİR · ŞAN DERSİ · VOKAL KOÇLUĞU · KONSERVATUAR ŞAN BÖLÜMÜ YETENEK SINAVINA HAZIRLIK Ders hocanın kendi evinde verilir, konum Anadolu Yakası, Göztepe'dedir. Telefon: 0541 488 82 23
OPERA MEZUNU HOCADAN BİRE BİR · ŞAN DERSİ · VOKAL KOÇLUĞU · KONSERVATUAR ŞAN BÖLÜMÜ YETENEK SINAVINA HAZIRLIK Ders hocanın kendi evinde verilir, konum Anadolu Yakası, Göztepe'dedir. Telefon: 0541 488 82 23
R ramazancinar 5 Mayıs 2019 #2 hocanın evinde diyorsunuz da insan yakınlarına bile güvenemiyorken tanımadığı birinin evine nasıl gitsin allah aşkına
hocanın evinde diyorsunuz da insan yakınlarına bile güvenemiyorken tanımadığı birinin evine nasıl gitsin allah aşkına
E emretuccar 10 Mayıs 2019 #3 ramazancinar demiş ki: hocanın evinde diyorsunuz da insan yakınlarına bile güvenemiyorken tanımadığı birinin evine nasıl gitsin allah aşkına Hepsini görmek için tıklayın... Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş.
ramazancinar demiş ki: hocanın evinde diyorsunuz da insan yakınlarına bile güvenemiyorken tanımadığı birinin evine nasıl gitsin allah aşkına Hepsini görmek için tıklayın... Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş.
opethianskies 10 Mayıs 2019 #4 emretuccar demiş ki: Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Jean Christophe Grange mi okuyorsun hocam ? 😀
emretuccar demiş ki: Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Jean Christophe Grange mi okuyorsun hocam ? 😀
R ramazancinar 11 Mayıs 2019 #5 ben doğruları söylüyorum. Siz inanmak istemiyorsunuz. Devir değişti artık.
barrios 11 Mayıs 2019 #6 Bu mantıkla bakarsak hoca da seni tanımıyor etmiyor, evine niye gelsin ? 😁 Not: Kazık dediğin yakınından ve güvendiğin insandan yenir daha çok🙂
Bu mantıkla bakarsak hoca da seni tanımıyor etmiyor, evine niye gelsin ? 😁 Not: Kazık dediğin yakınından ve güvendiğin insandan yenir daha çok🙂
Single_FACTOR 11 Mayıs 2019 #7 O değil de; ne kadar büyük punto ve bold karakter kullanırsan, ilana o kadar çok öğrenci geliyormuş.
E emretuccar 12 Mayıs 2019 #8 opethianskies demiş ki: Jean Christophe Grange mi okuyorsun hocam ? 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Hayır gazetelerin 3. Sayfalarıyla yetiniyorum
opethianskies demiş ki: Jean Christophe Grange mi okuyorsun hocam ? 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Hayır gazetelerin 3. Sayfalarıyla yetiniyorum
hardal 7 Eylül 2024 #9 emretuccar demiş ki: Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... sanırım sesine güvenmediği için hocanın evine gitme cesareti göstermiş. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
emretuccar demiş ki: Doğru söylüyorsunuz bende bir duyum aldım şan hocalarının bir kaçı sesini beğendiği öğrencileri kaçırıp ses tellerini alıyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... sanırım sesine güvenmediği için hocanın evine gitme cesareti göstermiş.