- Konu Sahibi Konu Sahibi
"İşkenceli saatler" diyerek neyi kast ediyorsunuz?20 cc lık enjektör ve yeşil uçlu iğne ile içine sıkabildiğiniz kadar sıkın. ayrılan yerden umarım iğnenin ucu girer. sonradında işkenceli saatler. kolay gelsin...
"İşkenceli saatler" diyerek neyi kast ediyorsunuz?20 cc lık enjektör ve yeşil uçlu iğne ile içine sıkabildiğiniz kadar sıkın. ayrılan yerden umarım iğnenin ucu girer. sonradında işkenceli saatler. kolay gelsin...
Sapı gevşet, daha fazla sıkma. Luthiyere götürene kadar da çok elleşme bence.Teşekkür ederim, artık baika ilçelerden luthier bulacağım, sap ayarını tamamlamalı mıyım?
Gitarı çöpe döndürme riskin de var, aklında bulunsun.Profosyenol birine götğremeyeceğim için ağaç tutkalı kullanacağım sanırım. 🫤
ilki gerçek anlamda : sapı işkence ile usulüne uygun sıkıştırmanız lazım. klavyenin hasar görmemesi için araya yumuşak ama sağlam bişi ve gerekirse fretleri çıkarmanız gerekebilir.
ikincisi de mecazi anlamda olupmolmayacağı veya sonradan sorun çıkarırmı diye sizin stresiniz..
youtube da bir sürü onarım vidyosu mevcut onlara da mutlaka bakın..
mesela şu vidyonun 10 dk sı civarı
moralinizi bozmayın. olur böyle kazalar. Arabanızı çarpıp bozunca nasıl tamir oluyorsa bu da öyle. ilk olduğu için canınız sıkkın da buna benzer başınıza daha çok gelecek.Elektro gitar aldığım güne lanet olsun, nefret ediyorum
Ne diyorsunuz siz? Genç kız ne alaka?moralinizi bozmayın. olur böyle kazalar. Arabanızı çarpıp bozunca nasıl tamir oluyorsa bu da öyle. ilk olduğu için canınız sıkkın da buna benzer başınıza daha çok gelecek. Her genç kızın başına da geliyor...
deyim öyle, ben de bir sürü enstrüman bozdum kırdım tamir ettim , latife olsun diye yazdım amacım rencide etmek değildi. öyle anlaşıldıysa özür dilerim.Ne diyorsunuz siz? Genç kız ne alaka?
Sorun değil, bulunduğum yerde bir luthier yok baika şehirlerdeki luthierlere gitarı gönderebilir miyim?deyim öyle, ben de bir sürü enstrüman bozdum kırdım tamir ettim , latife olsun diye yazdım amacım rencide etmek değildi. öyle anlaşıldıysa özür dilerim.
düzeltme yaptım.. size kolay gelsin
Konunun asıl muhattabını mentionlayalım. O baksın. @Gezginluthier hocam konu sizin uzmanlık alanınız.Sorun değil, bulunduğum yerde bir luthier yok baika şehirlerdeki luthierlere gitarı gönderebilir miyim?
Bencede. Hocam bir el atın şu konuyaKonunun asıl muhattabını mentionlayalım. O baksın. @Gezginluthier hocam konu sizin uzmanlık alanınız.
Kendisine direk aynı isimle Instagram'dan da yazabilirsin. Hızlı dönüş sağlıyor sağolsun.Bencede. Hocam bir el atın şu konuya
Teşekkür ederim deneyeceğimKendisine direk aynı isimle Instagram'dan da yazabilirsin. Hızlı dönüş sağlıyor sağolsun.
Elektro gitarın sap ayarını yaparken çat diye ses geldi ve böyle bir çatlak var ne yapacağım
180170 eklentisini görüntüle
Sap ayarı da yarım kaldı
ÇATLAK GİTTİKÇE BÜYÜYORElektro gitarın sap ayarını yaparken çat diye ses geldi ve böyle bir çatlak var ne yapacağım
180170 eklentisini görüntüle
Sap ayarı da yarım kaldı.
Tellerden öte truss rod'u gevşet. Truss rod hala gergin olduğu için çatlağı genişletmesi olası.ÇATLAK GİTTİKÇE BÜYÜYOR
ŞİMDİLİK TELLERİ GEVŞETTİM
Birader niye adamın canını sıkıyorsun durduk yere, rahatsız mısın?sen çöpe at gitarı truss rod kırılmıştır