_81_ demiş ki:kalınlar solo?,inceler lead için?
ozzy88 demiş ki:Ya bende geçen şunu farkettim jem le rg 2550 yi yanyana koyup baktı jem in arkası daha yuvrlak rg düz iniyo hemen.Hangisi daha avantajlıdır?
Bide birşey sorcam alaksız ama...ben jeme kendim sap ayarı + entonasyon yapiim diorm çok mu tehlikeli yani önceden dime333 üme yapmıştım da?
(ant şimşek e sordum kendin yap falan demişti bide size soriim dedim)
PhoibosApollon demiş ki:[Ayrica jem'lerin klavyesi rg'lere oranla daha genistir. Bana jem'lerin klavyesi cok daha rahat geliyor, alistigimdandir belki.
rock-the-boy demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:[Ayrica jem'lerin klavyesi rg'lere oranla daha genistir. Bana jem'lerin klavyesi cok daha rahat geliyor, alistigimdandir belki.
ben de jemlerin klavyesi normal rg'lerden daha dar, steve vai özellikle tellerin yakınlığı ve hareket/geçiş kolaylığı açısından bu aralığı biraz dar tutturmuş diye biliyordum...doğrusu hangisi acaba?
secks demiş ki:ibanez ölçülerini de kendim ekledim sonunda 🙂
secks demiş ki:zaten sorunu düzeltecek değişiklik jack tarafında değil, sap tarafında yerini değiştirmek.
kaymasın diyorsan en güzel deriden olur. yurtdışında olsan bize göre fahiş fiyatlara levy var ama türkiye'de deri işi yapan herhangi bir yere yaptırırsın kalın bir şey ucuza. hem omuzların da rahat eder, duacım olursun 😆