cık cık cık..ryaonair demiş ki:inanç, görkem, ümit, can, anıl ve gökçen'cim.. iyi ki varsınız.
emredjan demiş ki:cık cık cık..ryaonair demiş ki:inanç, görkem, ümit, can, anıl ve gökçen'cim.. iyi ki varsınız.
hemen silmişsiniz beni.. hayırsız fanlar.. :evil:
xp-60 demiş ki:arkadaşlar o kadar yoğunum ki ayeni evimdeyim ve yeni yeni aklıma geliyor yapmam gerekenler.hemen aklımdayken teşekkürlerimi yapayım.başta sunuculuğumuzu yapan (ismini daha sonradan öğrendim umarım doğrudur) EZGİ'ye, en kısa zamanda tunalı gölgeye bekliyorum unutmayın her cuma 21:30; sevgili rüya sende yanımızda oldun bizim için elinden geleni yaptın sanada sonsuz teşekkürler.tesisat çok başarılı değildi ama elinden geleni yaptığı için kemal abiye ve bu organizasyonu düzenleyen bizi davet eden,bizi dinleyen izleyen herkese kısacası İLEF'E çok teşekkür ediyorum.... ama en büyük teşekkür tabiki sevgili menajerim GÖKÇEN'e.az kahrımı çekmedi benim bugün🙂 gerçi daha sonra acısını çıkarttı ama yinede teşekkür ederim. tamam gökçencim en güzel cicili bicilerimi alıp giyeceğim🙂