Şarkıma Önerilerde Bulunursanız Çok Sevinirim

Bir fark göremiyorum. Bu 82 milyon izlenmiş, sizinki bence 85' ten aşağı olmamalı. Sözler kalite kokuyor. Nasıl bu kadar içten yazıyorsunuz?

Yani anlık gelen hislerle o anki ruh halime bağlı olarak ortaya çıkan şeyler aslında. Şarkımı duyurmak isterim ama maalesef bir bütçem yok bunun için bende bu yüzden böyle platformlarda paylaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler

Eksiklerimizden bahsederseniz sevinirim çünkü bunlar bizim için çok önemli
Ekran Resmi 2025-02-09 16.08.07.webp

Yani anlık gelen hislerle o anki ruh halime bağlı olarak ortaya çıkan şeyler aslında. Şarkımı duyurmak isterim ama maalesef bir bütçem yok bunun için bende bu yüzden böyle platformlarda paylaşıyorum. Yorumunuz için teşekkürler
Gerçekten bayağı içsel duygu birikimleri yaşıyorsunuz bence. Biraz pesimist biraz melankoli ile birlikte arşa çıkmış duygular. Klip çekmeyi düşünürseniz daha etkili olur ve daha fazla kitleye yayılır.

Özellikle "manita telefonu karıştır, dönüyo kolyeni içkiye kafası ötüyo parası bitince g..ü büyüyo" kısmı efsane olmuş. Ezhel bile böyle söz zor yazar.

Site TürkRock değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Rap gibi üretmenin, tüketmenin herhangi bir çaba / emek / yetkinlik ve tecrübe gerektirmediği, özentiden ibaret olan. Kültürsüzlükten / kalitesizlikten beslenen şeyleri ben burada görmek istemiyorum. Böyle bir türü dinleyene ve üretene saygılı olmak gerektiğini de düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Site TürkRock değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Rap gibi üretmenin, tüketmenin herhangi bir çaba / emek / yetkinlik ve tecrübe gerektirmediği, özentiden ibaret olan. Kültürsüzlükten / kalitesizlikten beslenen şeyleri ben burada görmek istemiyorum. Böyle bir türü dinleyenine ve üretenine saygılı olmak gerektiğini de düşünmüyorum.

Neden böyle düşünüyorsunuz? Yav şu sözlere baksanıza "manita telefonu karıştır, dönüyo kolyeni içkiye kafası ötüyo parası bitince g..ü büyüyo" hiç yakıştıramadım lütfen.

Aslında videoki kişinin söylediği "o cazlar, o blueslar" da ghetto müziği. Ama onlarınki harbi ghetto 😎 Elleri yara içinde karanlık bodrumlarda özgürlük şarkıları...
Siz özgürlükler ülkesinde, anlamazsın o "amcanın" derdini.

Aklıma Serdar Ortaç' ın rap yapması geldi.

Dostum burası rap müzik ile ilgili bir site değil. Müziğini rap ile ilgili forumlar varsa orada paylaş. Biz ne anlarız rapten. Ov ye. Skirtt. Rawraw.

Geri