- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bulunacak bir renk değil bencede doğru kararı almışsınız ! ozaman sorun yok güle güle kullanınız ^^ bendeki hafızaya bak ama ya.... efsane
abi yanlış anladın sanırım Arda arkadaşa yazmış idim onu sana değil 🙂 sen önerdin demedim arkadaş için demiştim
dikkat edeyim bundan sonra abi 🙂)
bir çok abi ve kardeşimizin bir çok ürün sattığını takasladığını yada satmaya çalıştığını gördük ... özellikle forumdan dostlarla gerçek yaşamda tanıştıktan sonra bu ekipmanların ötesinde çeyizlik ,yastık aldı ekipmanlar gitarlar olduğu gözümden kaçmadı 🙂 çok maymun iştahlı biri olarak böyle bir ekipmanım gitarım vesayrem yok ama ASLA satmam 30 yıldır bende mezarlık,evladiyelik gitarınız ekipmanınız varsa görmek isterim ,maksat hem muhabbet hemde fikir edinme olup ,muhalefet yapılmaması rica olunur 🙂 saygılarımla , Mertkan
Teşekkür ediyorum 🙂 durum güncellemesi , hala maymun iştahlıyım 🙂)Konu başlığı harikulade, bu tarz ürünlerimiz en iyi böyle özetlenebilirdi 👍
(yarın öbürgün değişirse diye, başlık "Satılık Değil!")
Abi bu les paul'un kesimi bana biraz garip geldi. Çin üretimi olmadığından emin misin?36884 eklentisini görüntüle Kendisiyle tanışalı çok olmadı açıkçası 🙂 Ama inşallah beraber çok zaman geçiririz 😉
@hackeiommi Nighthawk ı görünce daha önce seyrettiğim bir video aklıma geldi.kimbilir altında ne hazine vardır o gitarın 😀
Çok güzel bakmışsınız ya...İlk gitarım... sanırım 1983 te almıştım.32 senedir benimle.Fender squier kesinlikle satmam..
57160 eklentisini görüntüle
Hocam saygı duyuyorum gerçekten 32 yıl bir gitarı bu şekilde saklamak herkesin yapabileceği bir şey değil 👍🙂İlk gitarım... sanırım 1983 te almıştım.32 senedir benimle.Fender squier kesinlikle satmam..
57160 eklentisini görüntüle