- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 5
- Para Birimi
- USD
Arkadaşlar selam Pedallarımı satıyorum
Ibanez Ts 808 - 4000 ( Tertemiz Herhangi bir sorunu yok Kozmetik 10/10 Ufak Kablosu Ile Birlikte)
Korg Dt 10 Tuner - 2500 ( Bu Tuner'i bileniniz elbette vardır , zaten cok zor bulunan bir pedal Kozmetik 8/10 Buffer Harika )
Ehx Soul Food - 3500 (Anlatmaya gerek yok Orjinal Adaptörü ile birlikte veriyorum Kozmetik 10/10)
Timmy biraz daha kalın olan Jan Ray'den keskin olduğundan , orta konumdayken diğer pedalın ortak moduna ve Timmy'deki gibi "comp ve "asy" modunda kullanılabiliyor , bu da harmoniklerin daha fazla duyulmasına olanak sağlıyor , compta sesi compresleyip patlatırken asy'de gelen harmonikler muhteşem , yani pek anlatılacak bir pedal değil açıkçası setupta denemek değerlendirmek lazım , benim görüşüm , overdrive olarak görülen bu efsane iki pedalın mikrotonal farklılıklarını bu pedalda anlayabileceğinizi sanmıyorum çok çok ince farklar barındırıyor.
Yani özetlemek gerekirse tonal anlamda Clippingler
UP = Asymmetrical + Most Compression
MIDDLE = Symmetrical + Least Compression
DOWN = Symmetrical + More Compression
Mooer Yellow Compressor - 1200 - Kozmetik 10/10
Mooer Blues Mood - 1200 - Kozmetik 7/10
Ilgilenen Arkadaslar Ulaşabilir..
Ibanez Ts 808 - 4000 ( Tertemiz Herhangi bir sorunu yok Kozmetik 10/10 Ufak Kablosu Ile Birlikte)
Korg Dt 10 Tuner - 2500 ( Bu Tuner'i bileniniz elbette vardır , zaten cok zor bulunan bir pedal Kozmetik 8/10 Buffer Harika )
Ehx Soul Food - 3500 (Anlatmaya gerek yok Orjinal Adaptörü ile birlikte veriyorum Kozmetik 10/10)
BO Effetcs Timmy Paul Cochrane Vemuram Jan Ray Overdrive - 2800 TL
Bu Pedalı anlatıyorum biraz fakat deneyimlemeniz daha doğru olur o yüzden kendi düşüncemi ve bir kaç yerden okudugumu harmanlayıp yazıyorum aşağıya eğer düşünen arkadaslarım olursa pedalı gönderebilirim param güvende ile acıp beğenirse alır beğenmezse geri gönderir.Timmy biraz daha kalın olan Jan Ray'den keskin olduğundan , orta konumdayken diğer pedalın ortak moduna ve Timmy'deki gibi "comp ve "asy" modunda kullanılabiliyor , bu da harmoniklerin daha fazla duyulmasına olanak sağlıyor , compta sesi compresleyip patlatırken asy'de gelen harmonikler muhteşem , yani pek anlatılacak bir pedal değil açıkçası setupta denemek değerlendirmek lazım , benim görüşüm , overdrive olarak görülen bu efsane iki pedalın mikrotonal farklılıklarını bu pedalda anlayabileceğinizi sanmıyorum çok çok ince farklar barındırıyor.
Yani özetlemek gerekirse tonal anlamda Clippingler
UP = Asymmetrical + Most Compression
MIDDLE = Symmetrical + Least Compression
DOWN = Symmetrical + More Compression
Joyo Taichi Overdrive (Dumble Tipi Overdrive) - 1500 ( Kendisi Zendrive Od Klonu ) Kozmetik 10/10
Karşılaştırma Videosu ( )Mooer Yellow Compressor - 1200 - Kozmetik 10/10
Mooer Blues Mood - 1200 - Kozmetik 7/10
Ilgilenen Arkadaslar Ulaşabilir..
Son düzenleme: