Schecter 2024 Serileri (Uygun Fiyat, 2. El Sitemi)

Schecter C1 Standart

IMG_6738.webp
IMG_6739.webp

Schecter PT Standart
IMG_6740.webp
IMG_6741.webp

Schecter Solo-II Standart

IMG_6742.webp
IMG_6743.webp

Dore’ye gelmiş uygun fiyatları ile dikkatimi çekti
Hepsi Maun Gövde, Gülağacı klavye, Akçaağaç sap, Schecter Diamond Standart manyetikleri mevcut. 399 Dolar, Dore’de 17bin tl civarında satışta hepsi.

Tasarımlar LTD nin 2024 yeni serilerinde de böyle rengarenk epoxy kullanılmış gibi.

1-2 yıl aradan sonra İkinci el bi uygun yollu gitar alıyım dedim ec 256 nın sıfır fiyatları 22-23 bin arası yalnız malum sitede vatandaşlar 21bin bandına ilan vermiş durum ibanez serilerinde daha vahim ikinci el ürünler sıfırlardan daha pahalı. Araç piyasası tutumları her sektörde kendini gösteriyor.
21’i veren 25i de verir schecter hellraiser emg manyetikli bakarım dedim sonra 2 bin daha koyup hybrit mi alsam dedim baktım bunun sonu yok bulunduğum ilde aklıma yatan ürün pek bulamadım kargo konusu ve uzaktan alışveriş güven problemi sebebiyle il dışına yaklaşamadım. En son bi vatandaşla aramızda böyle bir diyalog gerçekleşince

Ürün fiyatı 22bin
X: Yanlış anlamazsanız ürünün sıfır fiyatı 22-23k bandında iken sıfır ürünlerdeki taksit avantajıyla sizin ürün cazibesini kaybediyor sanki.
Y: Onlar çin malı ben satmasamda olur.

yönümü sıfıra çevirdim. Malum biz fiyatlardan dolayı şirketleri eleştirirken vatandaşımız şirketlerden daha acımasız bu ortamda şirketlerin politikalarını normal bulmaya başladım ki hakediyoruz müstahak deyip geçiyorum.

O sırada dore’nin sitesinde bunlar ilgimi çekti hepsiburada da dore’nin ilanıyla enstrümanlarda %5 indirim + kupon ile 15bin civarına Charcoal Satin renginde olanı aldım. İsterseniz Peşin fiyatına 9 taksitte yapabiliyorsunuz. (Reklam gibi oldu kusura bakmayın.
Gelince daha detaylı inceleyip yazıyı düzenlerim.

Son düzenleme:

Schecter C1 Standart

177173 eklentisini görüntüle177174 eklentisini görüntüle
Schecter PT Standart
177175 eklentisini görüntüle177176 eklentisini görüntüle
Schecter Solo-II Standart

177177 eklentisini görüntüle177178 eklentisini görüntüle

Dore’ye gelmiş uygun fiyatları ile dikkatimi çekti
Hepsi Maun Gövde, Gülağacı klavye, Akçaağaç sap, Schecter Diamond Standart manyetikleri mevcut. 399 Dolar, Dore’de 17bin tl civarında satışta hepsi.

1-2 yıl aradan sonra İkinci el bi uygun yollu gitar alıyım dedim ec 256 nın sıfır fiyatları 22-23 bin arası yalnız malum sitede vatandaşlar 21bin bandına ilan vermiş durum ibanez serilerinde daha vahim ikinci el ürünler sıfırlardan daha pahalı. Araç piyasası tutumları her sektörde kendini gösteriyor.
Yani bulunduğum ilde aklıma yatan ürün pek bulamadım kargo konusu ve güven problemi sebebiyle il dışına yaklaşamadım. En son bi vatandaşla aramızda böyle bir diyalog gerçekleşince
177179 eklentisini görüntüle

yönümü sıfıra çevirdim. Malum biz fiyatlardan dolayı şirketleri eleştirirken vatandaşımız şirketlerden daha acımasız bu ortamda şirketlerin politikalarını normal bulmaya başladım ki hakediyoruz müstahak deyip geçiyorum.

O sırada dore’nin sitesinde bunlar ilgimi çekti hepsiburada da dore’nin ilanıyla enstrümanlarda %5 indirim + kupon ile 15bin civarına Charcoal Satin renginde olanı aldım. İsterseniz Peşin fiyatına 9 taksitte yapabiliyorsunuz. (Reklam gibi oldu kusura bakmayın.
Gelince daha detaylı inceleyip yazıyı düzenlerim.

Do-re Candır. Fiyatları makuldür. Kazıkçı zuhal de biraz feyz alsa keşke

Geri