Bok gibi bir gitar. 9 ay önce almıştım aldığımdan beri bir sürü sorun peşimi bırakmıyor ve bu sorunlar devam etmekte. İlk başta amına koduğumun gitarının volume potansının şapkası düştü. Tamir için aldığım mağazaya geri götürdüm ama koca yürekli çalışanlar yanında yanlış sıkmayı ve potansın amına koymayı da unutmamışlar. Sonrasında gitarı bir süre kullanırken akort kaçmalarının çok olduğunu fark ettim. Gitarda da entonasyonla birlikte tonlarca sorunu da beraberinde getirdi sağolsun. Sonrasında beni en çok sinirlen bir olay yaşandı. Gitarın arka kısmında bulunan askılık kısmı yerinden çıktı. Oysa ki bu askılık kısmının büyük bir sorun olmadığı sürece çıkmaması lazım. Burayı çıkarabilmek için deli kuvveti uygulamanız lazım ki çıkarabilesiniz. Tamire tekrar götürdüğümde çalışan arkadaşın gitarın alt kısmından darbe alabileceğini söyledi. Halbuki bunun için alt kısmın bayağı bir zedelenmesi ve çatlaması lazım ve hem böyle bir olay yaşanmamasına rağmen bu yaşandı. Oradaki koca yürekli arkadaşlar da gitarı göstermelik yaptıktan sonra eve gidip çalmaya başladıktan bir süre sonra ise tekrardan askılık yeri bozuldu. Bu sorunu kendi çabalarımla yapmaya çalışırken ise KOCA YÜREKLİ ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN askılık yerini küçük tahta parçalarını keserek orayı doldurduklarını gördüm. Hem gitarı alırken de kapalı kutu halinde vermediler belki önceden kullanılmış bir gitardır. Zincir bir firmanın böyle şeyleri yapmamasını bekleriz normalde başka mahallelerde bulunan gitar satıcılarının böyle yapmasını beklersiniz öyle değil mi. Ama KOCA YÜREKLİ ESNAF ARKADAŞLARIMIZ DA böyle şeyleri yapmakta. Şu an bu gitarı elimden çıkarmak için ise çaba sarf etmekteyim ama iade kabul etmeyeceklerinden de şüpheleniyorum. Hem bu gitarı iade edemezsem satamama korkum da var.
Bu gitarı almadan önce Jackson' ın js serisi bir gitarı almayı ya da İbanez' in başlangıç gitarlarından birini almayı düşünüyordum. Sonuç olarak bu gibi adı sanı duyulmamış garip modelleri alırsanız elinizden çıkarması zor olur bunun yerine metal çalacağım diyorsanız da adam gibi Jackson ya da Ibanez alın bunun gibi maceralara atılmaya gerek yok.