Schecter Blackjack C-1 vs Platinium C-1

benim gönlüm prestijlerden yana olurdu. köprüye bakıp alabilirsiniz ki zaten sorun çıkaracak parçalar bellidir kullanıma bağlı insert blocklar belki yıpranır 200 liralık masraf ya da saddle vidaları o da 300 liralık masraf. onun harici floyd çok bi zarar görmez döküm çünkü. ama riff ve metal çalım için de schecterlarda nedense insanın gözü kalıyor agrasiflik anlamında.
biraz zaman geçti ama yeni konu açmak istemedim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ez-rg-2550-e-prestige-japan-1273797077/detay/ bu gitarda sorun yaşar mıyım sanırım pickguardı değişmiş @helldorado

biraz zaman geçti ama yeni konu açmak istemedim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ez-rg-2550-e-prestige-japan-1273797077/detay/ bu gitarda sorun yaşar mıyım sanırım pickguardı değişmiş @helldorado
arkadaşın da dediği gibi dikkatli almak lazım ama bunu fotoğraftan anlamak mümkün değil. denemek için gidin hocam köprü işlevselse yani vidalar değişebilir ama harici olarak yekpare köprü sağlamsa, sapta kırık yoksa direkt alınabilir bi fiyat bu. eğer kullanmak için istiyorsanız zaten atıyorum floyd bakımına 1000 lira fret bakımına 2-3k para verseniz bile 32-33 civarına taş gibi prestij gitar olacak. ama bu arada bilginiz olsun ben yeni denk geldim cort x500 menace diye bi modele inanılmaz güzel speclere sahip bi gitar. marka takıntınız yoksa bakabilirsiniz fiyatı da stoklarda 43-46k arası değişiyor.

arkadaşın da dediği gibi dikkatli almak lazım ama bunu fotoğraftan anlamak mümkün değil. denemek için gidin hocam köprü işlevselse yani vidalar değişebilir ama harici olarak yekpare köprü sağlamsa, sapta kırık yoksa direkt alınabilir bi fiyat bu. eğer kullanmak için istiyorsanız zaten atıyorum floyd bakımına 1000 lira fret bakımına 2-3k para verseniz bile 32-33 civarına taş gibi prestij gitar olacak. ama bu arada bilginiz olsun ben yeni denk geldim cort x500 menace diye bi modele inanılmaz güzel speclere sahip bi gitar. marka takıntınız yoksa bakabilirsiniz fiyatı da stoklarda 43-46k arası değişiyor.

hocam solar guitars bu modeline çok yakın gözüküyor yani fiyat olarakta hemen hemen eşitler.

evet öyle görünüyor ama duncan solar stok manyetik, cort nazgul ve sentient kullanmış, görece kalitesi kanıtlanmış manyetikler. beğenilir beğenilmez ayrı. ama set neck ve fr1000 köprü ve abanoz klavye olarak aynı tarz gitarlar. hiç solar kullanmadım bu arada klavyesi nasıl acaba.
gezginluthier abim 40000TL civarina nazgul ve sentient bi schecter satiyo floydrose 1000 serisi olmasi lazim

Geri