schecter c-6 pro fr alınır mı?

Olayınız "Floyd Rose" üzerine ise alınmaz, ama ara-sıra kullanacaksanız alınır... Taksit vs gibi durumlar söz konusu değilse 2. elde çok daha iyi şeyler yada en azından benzer gitarları daha ucuza bulabilirsiniz (örn: Ibanez RG)

arkadaşlar selamlar schecter c-6 pro almayı düşünüyorum sizce alınır mı 39.000 tlye değer mi?

2. el alabiliyorsan daha güzel alternatifleri mevcut.
En azından floyd special yerine 1000-1500 olan modeller bulabilirsin.

Olayınız "Floyd Rose" üzerine ise alınmaz, ama ara-sıra kullanacaksanız alınır... Taksit vs gibi durumlar söz konusu değilse 2. elde çok daha iyi şeyler yada en azından benzer gitarları daha ucuza bulabilirsiniz (örn: Ibanez RG)
hocam elimdeki gitarda floyd rose yok ama floyd rose olan bir gitara geçiş yapmak istiyorum taksitle alacağım için sarı siteden almam çok zor üstündeki floyd rosenin kalitesiz olduğunu biliyorum fazla da kullanmayacam ama ilgim var 1-2 sene sonra floyd rose 1000 ile değiştirmeyi düşünmüştüm.

fazla kullanmasan da palm mute vs yaparken köprüye elin basacak... ya adam gibi yatırım yap, ya da sabit köprü al.... biraz hamileyim gibi bir durum olmaz, ya öyle ya değil.... gitarda da ya hareketli köprü (FR) ya da sabit.... FR gibi ama idare etsin filan dersen üzer uzun vadede

fazla kullanmasan da palm mute vs yaparken köprüye elin basacak... ya adam gibi yatırım yap, ya da sabit köprü al.... biraz hamileyim gibi bir durum olmaz, ya öyle ya değil.... gitarda da ya hareketli köprü (FR) ya da sabit.... FR gibi ama idare etsin filan dersen üzer uzun vadede
Anladım hocam, teşekkür ederim. Biraz daha bekleyip daha iyi gitarlara bakmaya karar verdim. Sizin gitar öneriniz var mı?

Mağzaya gitme şansın var ise gidip denemen senin için daha iyi olur benim fikrimce, indirim de yapabilirler.
Bazen internet stoğu olmayan ürünler mağzalarda olabiliyor güzel gitarlar bulabilirsin o fiyata sonuçta az bir para ödemiyorsun.
Normalde Jackson JS32 King V alacaktım ama bir arkadaşımda Schecter denedim ve çok hoşuma gitti. Ankara’da yaşıyorum, maalesef şu an stoklarda yok.

sizce bu model nasıl ?
özelden yazan onlarca kişiye söylediğimi buraya açığa da yazayım;

kimseye hiçbir model için "bence" yönlendirmesi yapmam... prensip olarak haddim değil, uzmanı da değilim... nadiren çok net bir tercih söz konusuysa o değil de bu olursa şu sebepten daha iyi olur demeye çalışırım en fazlasından ... ha bir de kötüye kötü derim, herkesin 10, 20 lirası bile kıymetli bırak onbinleri...

ben tecrübe ettiğim marka, model, cihaz vb ile ilgili yaşadıklarımı yazarım, bizzat yerinde incelediğim şeyleri anlatırım sahibi olmasam bile... bir de genel akıl mantık süzgecinden geçmiş önerilerde bulunurum.... okuyan kişi de bunları alır "bence" değil "kendince" en iyi seçimi yapar

o yüzden bana link atıp "sizce" nasıl diye soranlara selam olsun, bakmıyorum o linklere 🙂 ... kusura bakma

Şu gitarin adını aramaya yazsan bir sürü yazı çıkar. Chatgpt'ye yazsan özelliklerini sıralar başkaları ile karşılaştırır. Eskiden gitar kısıtlı kullanana ulaşmak zordu. Şuan her şey mevcut.

Eğer illa floyd rose olmayacaksa sabit köprü de olur dersen Sahibinden'de ve forumun ikinci elinde 2 tane Schecter KM6 MKI var bu fiyata. Deneme imkanınız varsa gidip bakın derim.
Şu gitarin adını aramaya yazsan bir sürü yazı çıkar. Chatgpt'ye yazsan özelliklerini sıralar başkaları ile karşılaştırır. Eskiden gitar kısıtlı kullanana ulaşmak zordu. Şuan her şey mevcut.
tamamdır teşekkür ederim

Geri