6 tellisi nasıl,klavyesinden memnun musun?Bende 6 tellisi var, bir kere de arkadaşımda denedim 7 tellisini. Sapında bir türlü rahat edemedim.
teller bızzlama yapıyor mu 6 tellide?İkisinde de rahat edemedim Jackson'dan sonra kütük gibi geldi. Fakat ton konusunda için rahat olsun gitarı internetteki videolardan izleyerek denemeden almıştım, aynı videolardaki gibi yanarlı dönerli çıktı pişman ettirmedi 🙂
bence sen sapı biraz sıkıp tel yüksekliğini köprüden kaldır,gerçi d den de akortluyormuşsun ama 011 gene de fazla gelmiş olabilir.Benim 7 telli bızırdıyor en nefret ettiğim durumdayım da başkalarında da var mı diye merak ediyorum.Standard E iken yapmıyordu, sonra ben tel kalınlığını 11e çıkarıp D'ye çektim bir ay önce falan, ayardan pek anlamadığım için çözemedim bızlamayı şu an ayar gerektiriyor.
bende var zaten 7 tellisinden,enstrümanı kullananların yorumlarını merakımdan açtım konuyu :=))))))Gitarı götürmeyi düşünüyordum bi luthiere 011 tel ve d deyken bızzlama çözülürse için rahat alırsın gitarı. Arkadaşımın 7 tellide bi sorun yoktu dikkat çeken. Pazartesi yanına gideceğim tekrar etraflıca denerim yazarım buraya alırken için rahat olur.
Hahaha tamamdır ben yine de gidip deneyeyim bızzlama kronik mi sorun bizde mi diye 🙂bende var zaten 7 tellisinden,enstrümanı kullananların yorumlarını merakımdan açtım konuyu :=))))))
Benzer model Schecter ATX C7 Blackjack kullandım, Schecter gerçekten işçilik olarak çok üstün, klavye biraz kalın özellikle Ibanez'e oranla, ancak zamanla alışılıyor.
Evet,sap kalın ancak bence ibanezle karşılaştırılmaz yine de,ibanezler benim fikrim kötü gitarlar,japonları da dahil.Benzer model Schecter ATX C7 Blackjack kullandım, Schecter gerçekten işçilik olarak çok üstün, klavye biraz kalın özellikle Ibanez'e oranla, ancak zamanla alışılıyor.
yukarıda yazılanları okumakta fayda var.muhteşemdir.. metal müzikle ilgileniyorsan üstünde bir gitar tanımıyorum.. ayrıca satıyorum 7 telli fr, ilgilenirsen mesaj atabilirsin