Schecter Omen Extreme 6 vs S by solar Explorer vs ec256 ?

jamesyeahfield

jamesyeahfield
ilk gitar js11 aldım artık yetersiz geliyor sorunları çok fazla, aylardır gitar araştırıyorum ilk başta kafam direkt s by solar explorera gitmişti çünkü ayıptır söylemesi 192 boyum var js11 kucağımda küçücük duruyor explorerın büyük yapısı çok hoşuma gitmişti ama biraz araştırınca bu gitarlarında çok kaliteli olduğunu gördüm bu üçünden birini almak istiyorum alacaksam en iyisini aliyim diyorum. Sadece s by soları 0 alabilirim diğerlerini 2. el sitelerinde buldum genel olarak 25-30 bin tl bütçem var bu gitarlardan birini veya bu gitarlardan daha iyisini önerebilir misiniz?
1785768264769.webp

1785768312138.webp
1785768241466.webp

Schecter çok mantıklı. Daha önce çalmıştım. Fiyatına göre anlamsız şekilde çok iyi gitar.

Edit: Çok özür dilerim. Banshee Extreme 6 modeliymiş benim bahsettiğim.

Bu manyetik fazla sert bence. İkinci elde sh4 jb li birşeyler daha uygun olabilir. Gitar alıp manyetik modlamak artık ekonomik değil.
Hocam Black Winter rail ve sh2 rail set kullanıyorum.Black winter rail olmasına rağmen bir çok türü yapabilen bir manyetik.Evet daha çok metal müzik için kullanılıyor ancak volume potansını azıcık kısarak Guns n roses ve Gary moore gibi türler çalabiliyorum.Single ayrıldığında ise çok güzel cleanler veriyor tabii bir fender gibi değil ama yine de fazlasıyla memnun ediyor insanı.

Geri