schecter syn custom s

merhaba forumdaşlar schecter markasının syn custom serisini hepimiz biliyoruz
eğer şuan susteniac+schecter markalı bir manyetik veya susteniac+Seymour Duncan markalı bir manyetik olan 2 farklı modeli var fiyat farkı yok ama manyetikler hakkında bi bilgim olmadığından size danışmak istedim farkları nelerdir hangisini tercih etmek doğru olur

daha önce forumda bolca gömmüşler fakat ben hala ileride almayı düşünüyorum

üstünde seymour duncan invader olması lazım o gitarın. Ömürlük manyetiktir. Buna alışan adam emg çalmak istemez, emgler yumuşak ve ruhsuz gelir hatta. Öyle bir manyetiktir yani. Ama özellikle gitar düzenli silinmezse manyetiğin üstü çok fazla toz çeker ve diğer SDler'den daha kısa sürede kozmetik sıkıntılar başlayabilir. Schecterı bilmiyorum ama metal odaklı çalımda çok özel istekleri olmayan biri için invaderın fazla rakibi yok.
Muhtemelen yeni serilerde schecter mannyetiğe geçmişlerdir manyetik masrafını azaltmak için. İyi manyetiktir tabii ki ama ne kadar iyi onu bilemeyeceğim.

üstünde seymour duncan invader olması lazım o gitarın. Ömürlük manyetiktir. Buna alışan adam emg çalmak istemez, emgler yumuşak ve ruhsuz gelir hatta. Öyle bir manyetiktir yani. Ama özellikle gitar düzenli silinmezse manyetiğin üstü çok fazla toz çeker ve diğer SDler'den daha kısa sürede kozmetik sıkıntılar başlayabilir. Schecterı bilmiyorum ama metal odaklı çalımda çok özel istekleri olmayan biri için invaderın fazla rakibi yok.
Muhtemelen yeni serilerde schecter mannyetiğe geçmişlerdir manyetik masrafını azaltmak için. İyi manyetiktir tabii ki ama ne kadar iyi onu bilemeyeceğim.
yanıtın için teşekkür ederim susteniac için de fikirlerini merak ediyorum belirtirsen sevinirim

Bende zamanında vardı SYN Custom-s. Bence kesinlikle fiyatını haketmiyor. 12K vermek hiç mantıklı değil. O fiyata neler neler alınabilir. Sırf sustiniac için alıyorsanız sun valley modellerine bakabilirsiniz. Sustainiac ayrıca çok kullanmadım çünkü hiç ihtiyaç duymadım.

Geri