Schizomania

ever arkadaşlar ahmet'in sesini duydum geçenlerde uzun aradan sonra. Bu ayın 24 ünden sonra haftasonu izinleri başlayacağından ahmet tekrar forumda yazıyor olacak umarım.

Efet sayın arkadaşlar,

Uzun zaman oldu. Özledim hepinizi burada herşey güzel gidiyo sadece birkaç dengesiz yüzünden ara sıra sürünüyoruz o da sorun değil aramızda hallediyorus onları 😛

Neyse fazla vaktim yok. Yeminimi ettim. İzin verdiler sanırım hafta sonları yine izin werecekler bakalım hayırlısı..

Bu arada bana mektup yazın ben sevmem ama siz yinede yazın adresi İMZA kısmına yazacam ona göre 😛

Hepinize sonsuz selamlar görüşmek üzere.....

his-infernal-majesty demiş ki:
Bu grubun ismi cok gsl ya... ayri bi havasi var...

Tesekkur ederiz. Oyleyiz gercekten.

Bu arada unutulmadigimiza sevindim. Her ne kadar ayri bir tarafa savrulsak da Schizomania bitmedi. Ben de su an Ingiltere`den yaziyorum umarim en yakin zamanda tekrar birlesiriz.

olm servan ne zaman gittin? insan bi haber verir. ben de bekliyorum ki arayacaksın da kayıt yapacagız.fotoları alacagız. neyse. gelecegin zaman yaz bana. buradan da konusuruz zaten. hadi kendine iyi bak.kolay gelsin :!:

ya giderken cok fazla isim vardi son ana kadar kosusturdum o yuzden arayamadim kusura bakma. Ya kayit olacakti son anda yine olamayinca... neyse araliga kaldi. Ben ayin 29unda geldim yani carsamba gunu. Aralikta bitirecez kayidi belki yeni parcalarda olur..

Rousseau demiş ki:
ya giderken cok fazla isim vardi son ana kadar kosusturdum o yuzden arayamadim kusura bakma. Ya kayit olacakti son anda yine olamayinca... neyse araliga kaldi. Ben ayin 29unda geldim yani carsamba gunu. Aralikta bitirecez kayidi belki yeni parcalarda olur..
tamamdır.aralıga az kaldı zaten.oralarda dikkat et kendine.festivalleri de kacırma :!:

burada ingiliz bayan bir vokal buldum.. Dolayisiyla sanirim kayitlari aralikta bu yeni vokalle yapacagiz kerem.. Dur bakalim burada grup iyice tanindi herkes kayit bekliyo burda. Kayitlari tamamlayalim 2 parca yapalim. Seb bu aralar biraz beste calis.. Ben araligin 13 unde ordayim en gec..

Koççüm şervan

görüşemiyorus. yine karıştırdın dimi ortalığı 😛

Arkadaşlar artık bırakın. Ben ASker ahmet artıkın Manisa'da takılacağım. Jandarma bana yaramadım dedim acep Komando olsam nasıl olurdedim ve Komando eğtğim alayına dağtımımı istedim 🙂

bayramda antalya'dayım herkesi beklerim ve ayrıca Çarşamba günü herkesi Pc başında bekliyorum dostlar nedenine gelince Herkes benim profile baksınlar... 🙂

görüşürz....

Geri