illnino 14 Ekim 2007 #81 Jack Black'i seviyorum be. Filmide çok beğendim. Çaldıkları şarkılarda güzeldi.Çocuklar gerçektende çalmışlar şarkıları.
Jack Black'i seviyorum be. Filmide çok beğendim. Çaldıkları şarkılarda güzeldi.Çocuklar gerçektende çalmışlar şarkıları.
Crom 14 Ekim 2007 #82 sonunda izledim filmi. Baş rol oyuncusu resmen angus young çakması bişiydi! hareketleri, yerde yuvarlanmaları...
sonunda izledim filmi. Baş rol oyuncusu resmen angus young çakması bişiydi! hareketleri, yerde yuvarlanmaları...
Purgatory 14 Ekim 2007 #84 Adam taptığını açıkça ilan eden bir karakteri oynuyor filmde. Çocuklara aşılamaya çalıştığı grupların içerisinde de AC/DC var zaten. "Çakma" ile ne alakası var bunun?
Adam taptığını açıkça ilan eden bir karakteri oynuyor filmde. Çocuklara aşılamaya çalıştığı grupların içerisinde de AC/DC var zaten. "Çakma" ile ne alakası var bunun?
truth_devil_666 17 Ekim 2007 #87 çok güzel ve de eğlenceli bi filmdi.özellikle de rock tarihi hakkında yeterli bilgin varsa espriler daha bi anlamlı geliyo insana...
çok güzel ve de eğlenceli bi filmdi.özellikle de rock tarihi hakkında yeterli bilgin varsa espriler daha bi anlamlı geliyo insana...
barker 5 Kasım 2007 #88 Eylenceli yine Jack Black abinin güzel bir filmi genç yeteneklerde başarılı 🙂