yorumlar çok güzel... merak ettim ve ilk fırsatta dinleyeceğimdir.. başarılar.
Bijen demiş ki:Arkadaşlar cuma günü bizizde dinleme fırsatım oldu gerçekten çok beğendim özellikle sound'unuz uyumunuz ve Emrah(umarım yanlış bilmiyorumdur ismini) arkadaşımın ses rengi çok çok hoşuma gitti.Birde aslında kimsenin çalmadığı bir tarzda çalıyorsunuz süper, ayrıca trioları zaten çok severim ben, başarılar diliyorum🙂
Bijen demiş ki:Arkadaşlar cuma günü bizizde dinleme fırsatım oldu gerçekten çok beğendim özellikle sound'unuz uyumunuz ve Emrah(umarım yanlış bilmiyorumdur ismini) arkadaşımın ses rengi çok çok hoşuma gitti.Birde aslında kimsenin çalmadığı bir tarzda çalıyorsunuz süper, ayrıca trioları zaten çok severim ben, başarılar diliyorum🙂
drka demiş ki:Beyler dün için gerçekten tşk. ederim harika bi konser oldu sizinle gerçekten çok eğlendim inşallah daha başka konserlerde beraber çalarız başarılar... 🙂
se_r_tab demiş ki:Konser iyiydi cidden.! Uzun zamandır hiç bu kadar eğlenmemiştim.! Deli gömleği sahneye cıksın dıye ortalarda dolaşan bi tiptim ama napalım eve fazla geç kalmamamız gerekiyordu. Neyse sorunu hallettikten sora Se sahneden inmişti :roll: Artık garage gelicem izlemek için Kızılay daha yakın ne de olsa 😉 Yaaa uff bir de şu ulaşım sorununu ortadan kaldırsak :?