CHRONOS demiş ki:Jimi Hendrix cover yarışması yapıyomuş, güneş sisteminde ilk, kazanana şebnem ferah albümü hediyesi var !
fraktal demiş ki:CHRONOS demiş ki:Jimi Hendrix cover yarışması yapıyomuş, güneş sisteminde ilk, kazanana şebnem ferah albümü hediyesi var !
bakıyorumda bazı arkadaşlar dikkat çekme palyaçoluğuna giriyorlar.sen katıl işte o yarışmaya ne de olsa insanlar katılmıyor galiba.hani farklısın yaa 😀
kallipardi demiş ki:cover yarışması olduğu için zaten aynen şebnem ferah gibi söyleyen,çalan gruplara herhangi bir önem verileceğini sanmıyorum.lakin bu şebnem ferah yada herhangi başka bir grubun cover yarışması düzenlemesini pek anlamıyorum.yapıyormuydu cem karaca'lar erkin koray'lar böyle saçma işler.bilmiyorum biraz ego tatmini gibime geliyor.
işin gerçeği birçok grup bar'da orda burda şebnem parçası çalmaz bile(utanır).yani sanki şebnem ferah'ın parçalarını coverlayan geniş kitleler,gruplar varmış gibi birde buna yarışma düzenleniyor hiç anlamıyorum.erkek vokalli grupların çok daha şanslı olacağını düşünüyorum.şimdiden başarılar