Seçtiğim pedallar iyi mi?

Selamlar herkese. 8 yıldır gitar çalıyorum. Keyif için ve şarkı kayıtlarında pluginlerden daha iyi olma ihtimali olduğu için bir setup dizmeye karar verdim. Hepsini bir anda almayacağım. En önemliden başlayarak sırasıyla almayı düşünüyorum. Düşündüğüm pedalboard şu şekilde;
Korg Pitchblack Tuner
Joyo Wah 2 / Donner Auto Wah / Mooer Envelope Auto Wah
Mooer MCS2 Compressor
Boss OD-3 / SD-1 / MXR M77
TC Electronic AfterGlow / Kmise Classic Chorus
TC Electronic Choka
TC Electronic Prophet / Donner Yellow Fall
TC Electronic Skysurfer
TC Electronic Iron Curtain

Genelde Indie Rock çalıyorum. Bu yüzden seçtiğim overdrive pedalları beni tatmin eder muhtemelen. Amfim yok ama iyi bir referans monitörüm var. Amfi simülasyonu açıp o şekilde çalmayı düşünüyorum. Kısacası çoğunlukla keyif için alıyorum. Sizce bu şartlara göre bu pedalboard ideal mi?

Son düzenleme:
seçtiğin pedallar kötü. sadece m77 yi öneririm. bu pedalları simulasyona girmeyi düşünmen daha kötü. hadi girsen bile zaman bazlı olanları send-return den bağlaman gerekirken atıyorum overdrive dan sonra, aynı sinyal zincirinin üzerine girmek zorunda olman daha daha kötü bir sonuç almana sebep olacak. dijitalden sıkıldıysan önce amfi al. sonra pedallarını dizersin. tuner, wah, overdrive, distorsiyon, eq, | send > chorus, delay, reverb < return | şeklinde, sırayla alıp sırayla dizebilirsin. yok ben amfi almayacağım dersen wahdan başka pedal da alma git prosesör al monitörünü bağla çal. (wah alacaksan da crybaby modellerinden seç.)

seçtiğin pedallar kötü. sadece m77 yi öneririm. bu pedalları simulasyona girmeyi düşünmen daha kötü. hadi girsen bile zaman bazlı olanları send-return den bağlaman gerekirken atıyorum overdrive dan sonra, aynı sinyal zincirinin üzerine girmek zorunda olman daha daha kötü bir sonuç almana sebep olacak. dijitalden sıkıldıysan önce amfi al. sonra pedallarını dizersin. tuner, wah, overdrive, distorsiyon, eq, | send > chorus, delay, reverb < return | şeklinde, sırayla alıp sırayla dizebilirsin. yok ben amfi almayacağım dersen wahdan başka pedal da alma git prosesör al monitörünü bağla çal. (wah alacaksan da crybaby modellerinden seç.)
teşekkür ederim

AliExpress'ten demonfx pedallarına bak. Onlar isim yapmış butik pedalların klonları, denediklerimin hepsi çok iyiydi. 29 gün sonra yeni kanun yürürlüğe girecek 30 euro olan sipariş üst limitine kargo ücreti de dahil edilecek, bu pedalları alamayacağız. Fırsatın varken al bence, pedalın tanesi şu an 2000 TL civarına geliyor. Güzel pedal satıcısının linkini ekliyorum, dolan orda biraz. Yurt dışından 1 ayda 5 adet alabilirsin (her biri 30 euro altında olmalı).

Geri