Merhaba,
Grup 84 (Seksendört) - Yorma şarkısına çalışıyorum. Gitarım Epiphone Les Paul Studio LT. Amfi olarak Roland Micro Cube var. Pedallar için iRig 2 ile Deplike uygulamasını kullanıyorum.
Şimdiye kadar, gerek Seksendört gerek diğer sanatçılar içn, denediğim şarkılarda aşağı yukarı beni tatmin edecek, orijinaline biraz benzetebildiğim kombinasyonlar yapabildim. Fakat Seksendört'ün Yorma isimli şarkısındaki elektro tonuna bir türlü yaklaşamadım.
Bilmeyenler için şarkı:
Kullandığım uygulamada bulunan amfilerin listesi:
Kabinlerin listesi:
Pedalların listesi:
Sizlerin önerebileceği bir kombinasyon var mı?
Teşekkürler,
Grup 84 (Seksendört) - Yorma şarkısına çalışıyorum. Gitarım Epiphone Les Paul Studio LT. Amfi olarak Roland Micro Cube var. Pedallar için iRig 2 ile Deplike uygulamasını kullanıyorum.
Şimdiye kadar, gerek Seksendört gerek diğer sanatçılar içn, denediğim şarkılarda aşağı yukarı beni tatmin edecek, orijinaline biraz benzetebildiğim kombinasyonlar yapabildim. Fakat Seksendört'ün Yorma isimli şarkısındaki elektro tonuna bir türlü yaklaşamadım.
Bilmeyenler için şarkı:
Kullandığım uygulamada bulunan amfilerin listesi:
Amplifiers
Amplifiers by Deplike Try All Amplifiers! Stock Amp Inspired by the mighty Fender Deluxe amp. Simply a tube amplifier for any need. Amp Preview Your browser does not support the audio element. Read More → JCM 800 Mighty amplifier, used [...]
deplike.com
Cabinets
Cabinets by Deplike Try All Cabinets! Stock Cabinet This cabinet offers clarity and punch, also boosts high frequencies. Influenced by the Deluxe Reverb ‘68 with a 1×12’’ Celestion G12V-70. Read More → JCM 800 Cabinet JCM 800 cabinet by Deplike [...]
deplike.com
Pedals
Effects Pedals by Deplike Try All Pedals! Distortion Overdrive Oldschool overdrive pedal that most guitarists are familiar with. Read More → OD808 The simplest form of an overdrive pedal. Sounds warm like a tube screamer. Read More → Dr. Muff [...]
deplike.com
Sizlerin önerebileceği bir kombinasyon var mı?
Teşekkürler,