13 gun sonra rock republic'te gorusuruz... son gelismeler icin www.rockrepublic.org 'a bakabilirsiniz...
azkuruazpilav demiş ki:tmm gördüm özür dilerim.bu arada şimdi gruptakıler ne yapıyor.sen bi sigorta acentasında calısıyodun devam ediyomusun.biriniz hacettepe-psikolojideydi vs.vs.vs!!sonuna kadar BASARILAR....eminiz ki yolunuz daha cok acık.ankarada en yakın konser ne zaman mumu;bunuda yazarsan ii olur....saygılar tüm gruba
abi saol zaten dream ide izliyememiştim 🙁 black tooth bana beraber verdiğiniz konserin klibini tişörtlerini şapkalarını vs. yolluycak onlara bir cd ye çekip onlarınkiyle yolluyabilirsiniz sevinirim hatta şöyle en bollarından bi tişörtte olur 😀 parasını yolluycam ben onlara ulaştırırlar size görüşürüz saol 🙂mumu demiş ki:s_hifty demiş ki:ben kaydedeyim ordan o zaman 🙂 ama derseniz bizim koyucağımız daha kaliteli olucak o zaman hiç uğraşmıyayım bile
abi yayin'nin kalitesi ve elimizdekinin kalitesinde bir fark yok... cunku ikiside yaklasik 500 mb'lik bir avi dosyasi... ama tabi internet'teki daha dusuk kalite olur... 25 - 30 mb kadar bir dosya olur cunku... eger ankaraya gelirsen sana orijinalini ayarlariz... sadece bir bos cd getir yeter...
azkuruazpilav demiş ki:abi bu albümde de gecen ki albüm gibi kaliteli bi kayıt gerekiyor.böyle gercekten eleştiri alıcaksınız gibi görülüyor.kayıt kalitesine dikkat ederseniz hersey daha güsel olacak gibi...
mumu demiş ki:azkuruazpilav demiş ki:abi bu albümde de gecen ki albüm gibi kaliteli bi kayıt gerekiyor.böyle gercekten eleştiri alıcaksınız gibi görülüyor.kayıt kalitesine dikkat ederseniz hersey daha güsel olacak gibi...
baba cok dogru diyorsun... elimizden geleni yapacagiz... kayit daha iyi olsun diye bir suru yeni ekipman aliyoruz... onlardan biride yeni bir randall rh200... bomba bir gitar kafasi... sound'u cok guclendirecek... ama arkadaslar sunuda unutmayin... ve bunu bir bahene veya savunma olarak degerlendirmeyin... selftorture = selfproduct... tum kayit butcelerimizide biz karsiliyoruz... iki album'munde kayit suresini ve imkanlarinin detaylarini aciklasam... cok ciddi bir gulme kirizine girebilirsiniz... sagolsun zoo'dan adnan ve bizim gitarist cenker bu sartlara en uygun isi cikartilar... simdiden en hayrilisi ne ise o olsun demekten baska birsey diyemem...
azkuruazpilav demiş ki:mumu abi haklısın zaten adnan abiyide tanıyorum.cenker abiyle tanısmak nasip olmadı ama abimin arkadası oda.inş. bi gün tanısırım,aslında ben hepiniz beraberken tanısmak istiyorum.size kolay gelsin kayıttada,valla ii yada kötü biz sizi her zaman destekleriz bu konuda şüpheniz olmasın.bigün studio calısmasına faln cagırırsan cok sevinirim🙂