Merhaba arkadaşlar. Gitar ile bir süredir ilgileniyorum ve bulunduğum konum itibariyle gitar dersini verimli ve ileri düzeyde alabileceğim bir hoca bulamıyorum. Biliyorsunuz ki ülkemizde bu tarz imkanları sadece belirli şehirlerde bulabiliyor diğer şehirlerdeki bizlerde bunlardan tam olarak faydalanamıyoruz. Uzun bir süredir turkrock forumunu takip etmekte, konuları hep dışarıdan da olsa izlemekteyim.(eski hesabıma ulaşamadığım için bugün tekrardan açmış bulunuyorum). Daha önce bu kadar kapsamlı yardım amaçlanan bir konu var mı bilmiyorum fakat bu hususta bahsettiğim kitledeki bizlere deneyimlerinizi paylaşmanız, ülkemizin özgun müzik olarak kıt dönemlerinden çıkmasına katkı sağlayacak, bireyin müziksel bilgi yetersizliğini bir nebze azaltacaktır.
Bu hususta sizlerden istediğim bugüne kadar gitar üzerinde belirli tekniklerde (legato, sweep picking, hammer on, arpeggios vs) sizleri daha ileriye tasıyan doğru egzersizleri paylaşmanız.
Daha verimli gerçekleşmesi amacıyla çalıştığınız egzersizlerin püf noktalarını da paylaşmanız daha doğru olacaktır. Umarım bu konu ölü olarak forumda dolaşmaz ve herkesin birbirinden bir sey öğrenebileceğı gerçeğiyle süregelen zamanda hepimize katkı sağlar.
Şimdiden teşekkür ediyor egzersiz tecrübelerinizi dört gözle bekliyorum.
Bu hususta sizlerden istediğim bugüne kadar gitar üzerinde belirli tekniklerde (legato, sweep picking, hammer on, arpeggios vs) sizleri daha ileriye tasıyan doğru egzersizleri paylaşmanız.
Daha verimli gerçekleşmesi amacıyla çalıştığınız egzersizlerin püf noktalarını da paylaşmanız daha doğru olacaktır. Umarım bu konu ölü olarak forumda dolaşmaz ve herkesin birbirinden bir sey öğrenebileceğı gerçeğiyle süregelen zamanda hepimize katkı sağlar.
Şimdiden teşekkür ediyor egzersiz tecrübelerinizi dört gözle bekliyorum.