Bana akıl verecek yetkinlikte birisi olduğunuzu sanmıyorum. Fikirlerinizi ve aklınızı kendinize saklayın lütfen 👋 Sizden akıl ve fikir istediğimi hatırlamıyorum !.. 👋
Zafer abi gayet müzisyen olarak bilgili kültürlü biridir. Kendisiyle bir kere bile görüşmedim ama ona rağmen bir şey sorsam hemen cevap verir konuşur. Yaş ayırt etmez. Dediğin çok yanlış.
Geçenlerde zuhalin indiriminden 600tl ye mxr stereo chorus aldım ve bozuk çıktı. Sesi distorte edip duruyor. Sorgusuz sualsiz geri almak istediler ( başka ürünle değişim de teklif ettiler kabul etmedim) Ücretsiz kargo ile geri aldılar param da elime yeni ulaştı. 8 Mayıs siparişimin günüdür. Bugün ise 29 Mayıs. Para elime yeni ulaştı.
Muazzam bir kargo yoğunluğu yokmuş gibi bir de indirimden ötürü enstrüman yetiştiyorlar. Belki bir çoğu evden çalışıyor dükkanda 1-2 kişi var.
Zaten telefon çekmiyor operatörler suçu birbirine atıyor.
Siz sipariş veriyosunuz ürün hemen elinize geçiyor. İade oluşturuyorsunuz ve paranızı alıyorsunuz(daha ürün onlara gitmeden). Bu muazzam bir hız bu pandemi döneminde. Lütfen artık laf dalaşına girmeyin kimseyle. Zira bu forum çok eski ve veya saygıdeğer müzisyenlerin olduğu bir yer. Ve çoğu da size cevap vermiş. Artık şu şapkanızı bi' önünüze çıkarır mısınız?