hehe atari görünce aklıma geldi.işte bir numaralı joystick katili oyun varmı hala oynayan yada hatırlayan
hey gidi weah lar baggio lar cantonalar 😉
hey gidi weah lar baggio lar cantonalar 😉
sanırım cogu kişi emulatörle oynuyo,ben kazaa dan indirmiştim bi ara ama yinede amiganın tadını vermiyor.en iyisi sen bir amiga al 😉oGSum_uA demiş ki:sensible soccer en iyi oyunlardandı.gecen aklıma geldi ama nereden bulabilirim bu oyunu lütfen yardımcı olun.hersey cantona için..
link verir misin?jointhead666 demiş ki:sanırım cogu kişi emulatörle oynuyo,ben kazaa dan indirmiştim bi ara ama yinede amiganın tadını vermiyor.en iyisi sen bir amiga al 😉oGSum_uA demiş ki:sensible soccer en iyi oyunlardandı.gecen aklıma geldi ama nereden bulabilirim bu oyunu lütfen yardımcı olun.hersey cantona için..
link verir misn?jointhead666 demiş ki:sanırım cogu kişi emulatörle oynuyo,ben kazaa dan indirmiştim bi ara ama yinede amiganın tadını vermiyor.en iyisi sen bir amiga al 😉oGSum_uA demiş ki:sensible soccer en iyi oyunlardandı.gecen aklıma geldi ama nereden bulabilirim bu oyunu lütfen yardımcı olun.hersey cantona için..