Ben Bilal. Müzikle ilgili en temel iki beceri olan ses ve kulağa sahibim. Yani solistim arkadaşlar. Vokalim. Ses sanatçısıyım. Hiçbiri değilim aslında fizik öğrenciyim ama ilan verirken vokal olmak istiyorum diye ilan veremem. Şimdi ben hangi gruba hitap edeceğimi bilmiyorum ama kaliteli müzik yapanlar okuyorsa bi denesek fena olmaz diyorum. Sesim güzeldir endişe etmeyiniz. Ama bizim ihtiyacımız olan şey duygu arkadaşlar. Enstrüman çalan arkadaşlar iletişime geçelim. Sokakta başlayabiliriz veya mekanda. Varsa grubunuz alın beni veya oluşturalım yeni baştan. Enstrümanınız tek başına yeterli duyguları ifade etmek için bunun farkındayım ama para kazanmak zorundayız. Nihai amacı sanat yapmak olan fakat ekonomik anlamda zorlanan o kafalarla iletişime geçmek istiyorum. Tercihen kötülüklerle tanışmış, bilinçli ve yediği darbelerin onu güzelleştirdiğini hisseden, karamizahlı, içinde öfke biriktirmemiş, acılı ve ahlaklı bireylere öncelik verilecektir. Öyle kız düşüriyim ünlü olayımcı tipler uzak dursun lütfen. İlahi grubu olmayacağız tabii ama çalıp söylediğin arkadaşlarınla biraz ortak yönünün olması şart haksız mıyım? Ya da fark etmez ya arkadaş aramıyoruz sonuçta kim varsa yetenekli güzel çalan yazsın arkadaşlar. Bi kral varsa o da benim. Sesime güveniyorum peki ya siz enstrümanınıza? Hodri meydan! Bir şeyler yapalım artık.