Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar öncelikle iyi çalışmalar herkese. bu elektro gitarda ne yapsam ne denesem de seçe parmağı fretboarda yapıştıramıyorum bir türlü. önerebileceğiniz gerçekten işe yarayan bi egzersiz var mı?
Çok yavaş hızda çalışmanız gerek. Ayrıca "flying pinky exercise" yazarsanız binlerce video çıkar karşınıza. Ama size şu egzersizi öneririm.
İlk önce güzelce izleyin. Parmak konumlarina bakın. Nasıl yapıyor iyice takip edin. Sonra deneyin. Sakın hızlanmayın. Sabır edin. 10 gün sonra inanılmaz fark göreceksiniz.
Daha önce forumda çokça songsterr güzellemesi yapmışımdır, yineleyeyim. Özellikle mobilde songsterr aplikasyonu için hala devam ediyorsa life time üyelik satın almanızı (ben aldığımda bi malbuş parasıydı) tavsiye ederim. Ara bölümüne Arpeggios, Practice, Sweep Picking, Exercises gibi anahtar kelimeleri yazarsanız çokça egzersiz çıkacaktır. Örnek olması için web sürümündeki bir çalışmayı alta bırakıyorum(web sürümü mobil gibi değil, aylık üyelik gerektirir).
Scales And Arpeggios - Scales And Arpeggios Complete Scales And Modes.gp3 Tab by Practice - Track 1 - Lead 1 (square). Free online tab player. One accurate version. Play along with original audio