Sermon Valley

"Belki de çoğu kızacak eleştirecek yerden yere vuracak ama tipimde değil. Üretmek gayret göstermek insanın kendisi olmak için mücadele etmek içindeki duyguları paylaşmak yazıya dökmek keşke sermaye para bağlamında imkan olsa bunu müzikal hale getirebilmek kadar doğal bişey yoktur. Herşey imkanla başlıyor olsa da emek gayret heves nefis daima bir adım önde gider. Çalışın gençler çalışın üretin gayret gösterin sadece kendiniz olun birilerine kendinizi beğendirmeye asla çalışmayın.
Tüm forum grubuna selamlar başarılar dilerim."
Alt yapı müzikal açıdan yapay olsa da; şarkı sözlerim yapay zekadan yardım almadan direk bişeyler karalamaya çalışıyorum belki hayal belki rüya takdir sizlerindir her türlü eleştriye açığım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:

Ben beğendim.

Bass gitarın tonu, vuruşları daha tane tane ve net olduğu eski zamanların tonunu aradı kulağım.
Dijitali, plug in gibi yapay tonları sevemedim bi türlü.
Çalmayı kendi kendime öğrenip haddim olmadan biraz çalan biri olarak amacım eleştirmek değil ama imkanlar elverir de eskiden yapıldığı gibi analog ile canlı çalınırsa manyak olur.
Eski kafa olduğum için dijital, plug in gibi şeylerin tonunu sevemedim sadece.

Ben beğendim.

Bass gitarın tonu, vuruşları daha tane tane ve net olduğu eski zamanların tonunu aradı kulağım.
Dijitali, plug in gibi yapay tonları sevemedim bi türlü.
Çalmayı kendi kendime öğrenip haddim olmadan biraz çalan biri olarak amacım eleştirmek değil ama imkanlar elverir de eskiden yapıldığı gibi analog ile canlı çalınırsa manyak olur.
Eski kafa olduğum için dijital, plug in gibi şeylerin tonunu sevemedim sadece.
Çok teşekkür ederim. Sözler üzerinde çok duruyorum bilinen şiir şarkı sözü yapay zeka kullanımı bana ters alt yapı olarak zaten imkan başlamışken sözlerimi yanlız benim öz saf fikir duygu düşüncemiz olması beni tatmin ediyor. En çok istediğim de bu zaten. Aslında müzikal anlamda da ne yalan söyleyeyim hemen hemen cuk diye oturtmaya çalışıyorum deneme yanılma bayağı zaman alıyor olsada. Suno bu anlamda vocal ve söyleme tarzı ile ilgili bir ilave kutucuk açarsa tadından yenmeyecek.

Demo olarak değerlendirmek üzere başladım numunelere ancak telif sıkıntısı olacak elbette bunun da önüne geçmem gerek en kolay yolu ücretli SUNO AI üyeliği projelerim bitene kadar da devam etmeye niyetim var. Benim olsun boş olmamış yada becerememiş de olabilirim. Ancak şu da bir gerçek ki stüdyo prodüksiyon enstrüman grup aranjör daha nicelerini ister istemez elimin tersiyle itmek durumundayım. Kapitalist düzene karşı olan siyasiler bile bulaşmış paraya yakın çevre menfaat çıkar ilişkisine peki söz yazarlarının durumu ne? Bazıları bilinen bazı sitelerde yapay zekaya da şiir yazdırma derdinde hele hele bu tamamen kendine bile güvenmeyen kitlenin işi olarak görüyorum SEN OL KENDİN OL KORKMA %100 SANA AİT OLSUN. Alt yapının hiç önemi yok.
Benim fikrimdir kimseyi bağlamaz.

Geri