Ses Kartı İçin Fikir

Dostlar selam kendıme ev studyosu kuruyorum suanda mıdı den sonra ses kartı alıcam elektronık muzık yapıyorum phonk funk techno vb herneyse aklımda suan
M-Audio M-Track Duo Ses Kartı Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba var bazıları ıyı bazıları kotu dıyor asırı ust sevıye degıl ama benım ıcın yeterlımı sesı ıyı verırmı vocal vesaıre almıyorum max butcem 2.5k dıye dusunuyorum belkı cok zorlarsam 3 olabılır 3 olursa aklımdakı urun BEHRINGER UMC202HD 24-BIT/192KHZ Midas Preamfi 2x2 USB Ses Kartı | Müzik Doktoru 2sı arasında asırı derece fark varmı

Fiyatları sıraladığınız zaman en düşük seviye olan iki ses kartı olduğunu gördüğünüzü düşünüyorum. Yani giriş seviyesi bir ürün ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiler.

Eğer vokal kaydı almayacaksanız Midi klavyeyi bilgisayara direk girip müzik yapabilirsiniz. Ses kartını ne için kullanacaksınız?
hocam ben nerede baktıysam herkes mıdı klavye gecıkme yasatıyo ses kartı lazım vesaıre vesaıre ve dınleyıcıye ıyı bır kalıte sunmak ıstıyorum ayrıca mıx masterıngdde yapıyorum onun ıcınde ıyı bır kulaklık almam lazım dıyede bılıyorum yanınada hatrı sayılır bır ses kartı dusunuyodum olay tam olarak bundan ıbarer

not kuzenıme sordum ondada ses kartı yokken mıdı klavye gecıkme yasatıyormus

Hocam, benzer müzik tarzı için Arturia Minifuse aldım. Çok memnunum. Fiyatı bi parça pahalı verdiğin örneklere göre ama değerlendirmeni tavsiye ederim.

Geri