Ben bu amfi uygulamalarını hiç anlamıyorum STL Tones kullanıyorum ama hoşuma gitmiyor bazı tonları iyi veremiyor bazı amfi uygulamaları distortion ile geliyor sizce pedalmı kurmalıyım yoksa distortionlı amfi uygulamalarımı almalıyım?Amfi simülasyon yazılımları almalısınız, eğer distortion pedalını direk olarak ses kartına girerseniz yine bir yazılım aracılığıyla kabin simülatörü çalıştırmanız gerekir bu seviyede buna hiç girmeyin bence...hem çok iyi sonuç vermez hem de ses kartı almanın mantığı zaten efekt, amfi, kabin gibi ekipman zincirinin sanal olarak yazılımlara yaptırarak hızlı, pratik ve ekonomik sonuç almaktır...
zevkinize göre neural dsp pluginlerinden beğendiklerinizi 15 günlük deneme sürümü olarak yükleyip kurcalayabilirsiniz böylece istediğiniz sonucu almadan ücret de ödememiş olursunuz...ben olsam 3-4 farklı yazılımı dener 1-2 ay para vermeden olayın mantığını çözmeye çalışırdım...
Ses kartımda 40v seçeneği var seçersem tonu arttırırmı?Neural dsp gojira deneme sürümü yükle, hazır presetleri incele...o presetlerle de yüksek gainli ton alamıyorsan gitarının manyetik çıkışı zayıf olabilir ya da ses kartı giriş seviyesini düşük bırakmış olabilirsin, amfi simülasyonunu yeterince sinyal gücü ile beslemezsen ses zayıf gelir...bu sadece ses kartında değil normal amfi pedalda da geçerli bir durum...noise gate i aşırı açmış da olabilirsin o da tonu zayıflatır...volume ve ton potanslarını da kontrol edebilirsin ton potu max olmazsa o da zayıflatır...
Hocam ilok diye bişey istiyo ne yapmam lazım?O seçenek condenser mikrofonları çalıştırmak için phantom power denen bir seçenek, elektrogitara hiçbir etkisi olmaz...sorduğunuz sorulara verilen yanıtları deneyip aldığınız sonucu yazarsanız daha kolay ilerlersiniz...
Denerim teşekkürlerAşağıdaki ücretsiz simülasyon u deneyin, memnun kalacaksınız.
Tabi Asio ses kartı driver ını da kurun
![]()
neurontube: debut - audiosingularity
Neurontube: debut is a guitar plugin with virtual stomp pedals, amps, and cabinets for endless guitar tones. It can be also used as a standalone app.audiosingularity.com