Ses Kartı ile Wah Pedalı Kullanmak

Selamlar,

Behringer UMC202HD ses kartı ve Jackson JS11 gitarım var. BIAS FX2 ve Guitar Rig 7 progamlarını kullanıyoruım. Wah pedalı kullanmak istiyorum.

En uygun ve hızlı çözüm nasıldır?
Hangi ürünleri almalıyım?
Wah efektlerini programdan ayarlamak istiyorum yani analog wah istemiyorum.

midi kontrolörlü bir pedal alacaksınız. pedalı bilg taktıktan sonra program ayarlarından pedal datasını wah a yönlendireceksiniz. Manuel veya başka bir pedal ile bunu yapamazsınız.

Selamlar,

Behringer UMC202HD ses kartı ve Jackson JS11 gitarım var. BIAS FX2 ve Guitar Rig 7 progamlarını kullanıyoruım. Wah pedalı kullanmak istiyorum.

En uygun ve hızlı çözüm nasıldır?
Hangi ürünleri almalıyım?
Wah efektlerini programdan ayarlamak istiyorum yani analog wah istemiyorum.

temunun ürünü sadece footswitch yani buton tarzı. zuhal müzikteki midi pedal değil expression pedalı. yanı expression pedal girişi olan midi klavyeye takmak için. sizin direk midi özelliği olan ( bilgisayara usb ile direk takılan veya ses kartı klasik 5 pin midi girişine direk takılan ) bir pedala ihtiyacınız var.

Son düzenleme:
temunun ürünü sadece footswitch yani buton tarzı. zuhal müzikteki midi pedal değil expression pedalı. yanı expression pedal girişi olan midi klavyeye takmak için. sizin direk midi özelliği olan ( bilgisayara usb ile direk takılan veya ses kartı klasik 5 pin midi girişine direk takılan ) bir pedala ihtiyacınız var.

Temu'nun ürünü midi foot controller (PC-CC komutları gönderiyor, programlanabiliyor) ve expression pedal girişi var. Bilgisayara bluetooth üzerinden bağlanıyor. Hali hazırda kullandığım cihazlar, kullanmasam önermem.
WhatsApp Image 2025-08-22 at 14.19.38.webp

Temu'nun ürünü midi foot controller (PC-CC komutları gönderiyor, programlanabiliyor) ve expression pedal girişi var. Bilgisayara bluetooth üzerinden bağlanıyor. Hali hazırda kullandığım cihazlar, kullanmasam önermem.
o zaman exp pedalı foot switche, onu da ayrıca bilgisayara bağlamak lazım. ben fotoğraflarda switch dışında pedal görmedim.
boss un wireless exp pedalı var. midi exp usb pedal interface diye bir ara parça varmış. türkiyede varmı bilemedim..

Geri