Umarım benim gibi düşünenlere bu başlık beden sonra da yardım edebilir merhabalar yıllardır amfi ile gitar çalıyorum ve ses kartı alma ihtiyacı duymamıştım ama şimdi kendi ev stüdyomu kuruyorum kaliteli kayıtlar yapabileceğim ekipmanlar arıyorum ses kartı için 7000 tl civarına kadar cıkabilirim belki yukarısı. aklımı bazı ses kartları karıştırdı sizden bu yüzden yardım isteyeceğim
bu üçü arasında kaldım şimdilik
yazılım,uygulama olarak çok bir bilgiye sahip değilim ne verdiklerini bilsemde
ihtiyacım olan şey evdeki stüdyomda profosyonel kayıt almak ve keşke şu başka ürünü alsaydım demek istemiyorum
1.ses kalitesisi iyi olsun
2.gecikmesi olmasın
3.Preamp Kaliteli olsun
4.yazılım donanım uyumum iyi olsun
5.bana yazılım pakedi versin
6.keşke 3 kuruş daha verseydim de şunu alsaydım dedirttirmesin
!!MİDİ KULLANIYORUM AMA MİDİ GİRİŞİ ÇOK ÖNEMLİ OLUR MU BİLMİYORUM MİDİ DİREKT BİLGİSAYARAR BAĞLANABİLİYOR .BU KONUDA ÇOK BİLGİM YOK BELKİ DAHA KALİTELİ SOUND VS VS !!
Universal Audio Volt 2
7000 tl ve midi girişi çıkışı varSolid State Logic SSL
7000 tl bu ses kartını öven çok insan var midi girişi çıkışı yok amaArturia MiniFuse 2
4700 tl midi girişi de var ses kalitesini genelde ortalama üst duydum ama fiyat olarak ciddi fark varbu üçü arasında kaldım şimdilik
yazılım,uygulama olarak çok bir bilgiye sahip değilim ne verdiklerini bilsemde
ihtiyacım olan şey evdeki stüdyomda profosyonel kayıt almak ve keşke şu başka ürünü alsaydım demek istemiyorum
1.ses kalitesisi iyi olsun
2.gecikmesi olmasın
3.Preamp Kaliteli olsun
4.yazılım donanım uyumum iyi olsun
5.bana yazılım pakedi versin
6.keşke 3 kuruş daha verseydim de şunu alsaydım dedirttirmesin
!!MİDİ KULLANIYORUM AMA MİDİ GİRİŞİ ÇOK ÖNEMLİ OLUR MU BİLMİYORUM MİDİ DİREKT BİLGİSAYARAR BAĞLANABİLİYOR .BU KONUDA ÇOK BİLGİM YOK BELKİ DAHA KALİTELİ SOUND VS VS !!