Yurtta gitar çalarken kullanmak için bir ses kartı almak istiyorum ancak daha önce hiç kullanmadım ve nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum internette şu kartlara denk geldim:
www.zuhalmuzik.com
www.do-re.com.tr
bunlardan hangisini almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir şey var mı şimdiden teşekkürler.
BEHRINGER UMC204HD Ses Kartı Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte
BEHRINGER UMC204HD Ses Kartı, BEHRINGER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Steinberg UR22MKII 2-Kanal Ses Kartı | doremusic
Steinberg UR22MKII 2-Kanal Ses Kartı En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Arturia MiniFuse 2 - Beyaz | Beyaz, 2 giriş, USB-C ses arabirimi, 24-bit/192kHz, Preamp, Yazılım paketi : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Arturia MiniFuse 2 - Beyaz | Beyaz, 2 giriş, USB-C ses arabirimi, 24-bit/192kHz, Preamp, Yazılım paketi : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
www.amazon.com.tr
bunlardan hangisini almalıyım veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir şey var mı şimdiden teşekkürler.