Bu forumda dijital mixle alakalı konular açmak uygubmu bilmiyorum başka düzgün forum bulamadım neyse konuya giriyoeum yaklaşır 2 yıldır ses kartı olmadan vokal mix yapıyordum, ses kalitesindeki düşüklük ve programın çok kasması nedeniyle bi ses kartı almaya karar versim behringer umc202hd aldım fakat aldığıma pişman oldum diyebilirim ses kartsız direk işlemcinin gücüyle fl studiodan çok daha fazla verim alıyordum şuan en ufak yoğunlukta hayvani dercede kasma yaşıyorum, anoemal kısımda şurda, buffer size 512 iken orta düzey kasıyor 2048 e aldığımda ses duyulmayacak kadar fazla kasıyor buffer size ı aşağı çektiğimdede aynı.
Ayrıca safe mode a almadığım sürece asla ses duyamıyorum çünkü ses kasılmaktan gelmiyoe bile, sadece fl de değil spotifyda bile dinlerken arada kasıyor işlemcim biraz kötü (fx-4100) ama ses kartı olmadan bana yetebilen işlemci ses kartı gelince daha beter olucağını sanmıyorum bu neden olabilir
Ayrıca safe mode a almadığım sürece asla ses duyamıyorum çünkü ses kasılmaktan gelmiyoe bile, sadece fl de değil spotifyda bile dinlerken arada kasıyor işlemcim biraz kötü (fx-4100) ama ses kartı olmadan bana yetebilen işlemci ses kartı gelince daha beter olucağını sanmıyorum bu neden olabilir