Seni imzamdan içeri alayım abi (kapıda alkollü kolonya koklatıyorum) 😀
Vayy babam vaaay!! Ver kolonyayı veeer, 100 dolara Midiverb almış adamım, baygınlık geçiriyorum oooy 😀😀
Seni imzamdan içeri alayım abi (kapıda alkollü kolonya koklatıyorum) 😀
Araplar gibi el para birimiyle alışveriş yapıyorsun abi bi peştemalin eksik. 😀Vayy babam vaaay!! Ver kolonyayı veeer, 100 dolara Midiverb almış adamım, baygınlık geçiriyorum oooy 😀😀
Araplar gibi el para birimiyle alışveriş yapıyorsun abi bi peştemalin eksik. 😀
Salarım üstüne,
![]()
Abi niye özelden tehdit ediyon ki? (iftiranın daniskası) 😀
Abi şuan hamzahamzaoğlunun denge politikası kadar dengesizim, anladın sen onu. 😀Gel bir ihlamur içelim de rahatla birazcik 😀
Ya arkadaş benim sorumada cevap verin 😀 2i2'de düşük gainde bile clipping sorunu yaşayanlar varmış. Nedir bunun aslı?
Valla bunu bende duydum ama hiç bilmiyorum ? 2i4 de öyle bişeyle karşılaşmadım...Ya arkadaş benim sorumada cevap verin 😀 2i2'de düşük gainde bile clipping sorunu yaşayanlar varmış. Nedir bunun aslı?
Abi anladığım kadarıyla düşük input volumde oluyor zaten...Tetikteyim, hatta soruyla katkı yapayım, clipping hadisesi input volumedan halledilemez mi?
Sanırım aktif manyetiki gitar girince yapıyor pad olmadığı için ses kartında. Di-boxla kullanıyor. Bende aktif manyetik yok sorun olmaz heralde.Clipping'den kastınız anlamsız bir yüksek sinyal girişimi?
Yoksa bilgisayarın içerisinde oluşan herşeyden bağımsız ve anlamsız bir ses patlaması falan mı?
2i2 kısa bi süre kullandım gayet stabil ve sorunsuz bir kart idi. Hatta sırf onun gazıyla gittim daha fazla kanallısını sıfır aldım halen kullanıyorum. Şimdi para lazım ekstra ihtiyaçlar çıkarttı gitar (amfi v.b gibi) oyüzden satıyorum yoksa gayet stabil ve marifetli.
Üstelik 8i6 modeli diğerleri gibi usb'den güç almıyor. Bildiğin babalar gibi adaptörden doya doya kendi elektriğini ayrı alarak çalışıyor. (satış politikası içerir) 🙂
Önceki kartlarımla gitar kullanmadım çünkü gitara yeni başladım ne desem yalan olur ama 8i6 ile gitar bağlantısında hiç bir sorun yaşamıyorum gerek yazılımlar üzerinde gerek direk dinleme modunda, bunu söyleyebilirim...Sanırım aktif manyetiki gitar girince yapıyor pad olmadığı için ses kartında. Di-boxla kullanıyor. Bende aktif manyetik yok sorun olmaz heralde.
Hayır. Cort M600.Bağladığın gitar aktif manyetik mi?
Ee yani.Focusrite solo işimi görür sanırım benim. Diğer ses kartları gibi pcden gelen sinyal usbden aktarılıyor demi?