Mulder demiş ki:Elde bavul Evliya celebi gibi alemi arsinlayinca FW-410 gibi kucuk ve fonksiyonel bir kart oldukca isimi goruyor.
Mulder demiş ki:Yok bana hem fiyati makul ve hem pro level olan bir mic preamp lazim, mobilite cok onemli degil diyorsan Behringer T1952 dual channel tube preamp derim Iste o alette mikrofonu takinca is bitiyor asil..
playmaker demiş ki:Bu siralar en favori kartim EMU 1212M, fiyati ABD'de $199, Sonar'da 5ms ile cok guzel calisiyor. Eger 100 dolar daha eklersen EmulatorX sampleri ile geliyor, yeme de yaninda yat 😀
kazma demiş ki:İşte bu bilgi, resmen ilaç gibi geldi. Çünkü, ilk defa duydum. Ama, en zevkli yerde durmuşsun...🙂 Neden iş bitiyor? (Not :Froogle' da araştırdım: 399 $.)
Kubilay demiş ki:Aman diyeyim T1953 yerine T1952 yazmisim! :? iyi uyandik mevzuya , amorti de vermezler 1 rakam yuzunden 😛 Binlerce ozur..
Mulder demiş ki:Efektleri digital domain'de de ekleyip soundu process edebilirsin (gerek dsp-based, gerek host-based pluginler kullanarak), hangisi daha butcene ve hedeflerine uyuyorsa...ihtiyaclar cesit cesit..Ancak bu alet ayni anda iki kanaldan fazla kaydetmek gibi bir dusuncen yoksa epey iyi bir sekilde goturur her is icin, vokali olsun enstrumani olsun..
Muzik isine gelince: Piyasanin piri(!) insanlara gore bizden cacik olmaz 🙁 Benim gurupta fonksiyonum aranjman yapmak ve gitar riffi bulmakla sinirli.
Ben klavyeci değilim o yüzden neyi nasıl seçmek lazım bu konuda pek uzman değilim ancak eğer ingilizceniz varsa şu makaleyi mutlaka okuyun derim
kazma demiş ki:Senin parçalarıdaki o sound yumuşaklığını görünce görünce, almaya karar verdim. Teneke gibi tınlamıyor sesler.