Selamlar. Geçen hafta Presonus un kayıt ekipman setini satın aldım. Ses kartım Audıobox usb 96 25th annıversary modeli. Kartı pc ye bağladığımda ses alamıyorum. Driverlarını yükledim. Arada geliyor bir süre sonra tekrar gidiyor. YouTube videolarında video sanki internet yokmuş gibi dönüyor ama ayarlardan başka bir ses aygıtı (örneğin tv nin ses çıkış birimini) seçer seçmez video oynamaya başlıyor. Sadece YouTube videolarında değil pc ke yüklü herhangi bir ses kayıdı video gibi şeylerde de yapıyor. Kabloyu çıkar tak yapmak ya da pc yi yeniden başlatmak kısa süreli çözüm yaratmış oluyor. Format attım win11 de denedim win10 kurdum yine denedim hala aynı sonucu alıyorum.PC m yeni denecek bir kasa geçen yıllarda toplamıştım. Eski ses kartımda böyle bir sorun yaratmıyor. Hatta eski bir toshiba laptopa taktım sistemi takar takmaz sıkıntısız bir şekilde çalıştı sıkıntının benim pc den kaynaklandığını anladım ama herhangi bir çözüm bulamadım. Bu soruna benzer şeyler yaşamış arkadaşlardan yardım istiyorum
Son düzenleme: