Ses kartına Bluetooth transmitter takabilir miyim?

Elimde Behringer UMC202HD bir ses kartı var. Ses kartının sıkıntısı içerisindeki ASIO yazılımı, bu yazılı diğer ASIO'lar gibi değil ve bana sadece ses kartının kendi üzerindeki output ve kulaklık çıkışlarından ses veriyor. Başka ASIO yazılımlar denedim onlarda gecikme problemleri çıkardı. Elimde "Audio Technica ATH-M20X" Bluetooth versiyonu bir kulaklık var. Sorum şu, ben ses kartına Bluetooth transmitter alırsam (örneğin bu link) ve bunu ses kartının çıkışına bağlarsam, kendi kulaklığım ile eşleyip kablosuz olarak kullanabilir miyim?

Ses kartını bilgisayara bağlandıktan sonra ses çıkışı ses kartı üzerinden olur zaten. Sonuçta bilgisayarınızda da dahili bir ses kartı var ve çıkışı oradan alıyorsunuz. Normali bu. Asio'nun bir günahı yok. Garibime sövmeyin.

Bluetooth'u da kullanabilirsiniz.

En azından bilgisayarın üzerinde ki hoperlörü kullanmama izin verse hoş olurdu, neyse aldım bakalım onu da deneyeceğim teşekkür ederim.

Bluetooth lossy yani kalite düşüren bir bağlantı şekli olduğu için daha uzun süre ses kartı üreticileri yaptıkları ürünün stüdyoda kullanma amaçlı yaptıkları için bluetooth bağlantısına önem vermeyecekler sanırım. Ayrıca parazit de yaratabilir. Bende bunu merak edip araştırmıştım 1/2 jack'ı blueetooth vericiye stereo olarak çeviren bir aparat var mı diye . Birşeyler gördüm Hosa filan yapmış ama emin olamadım.

Geri