Ses Kartına Girmelik Disto Pedal / Amfi Simülatörü, Ve Ses Kartı Tavsiyesi

Kişinin mesajının sağ alt kısmında yanıtla var, oradan alıntılayabilirsiniz. Örn;
Ben mesaj nasıl alıntılanır onu bilmiyorum. (bayağı teknik olarak bilmiyorum, o nedenle alıntılayamıyorum)

markosegueda7819 nicknameli arkdaş için; HT-5 ampli değil mi? Vallahi yalan yok ben de ampli alırken HT serisinin bişeyini denemiştim ve
beğenmemiştim. Series One modelleri güzel ama... Her neyse, HT serisi lambalı distortion pedalını (HT-DistX'ten bahsediyorum) deneyebilirsiniz.

Merhaba, cok sagolun. Makine korlugu boyle bir sey. "Yanitla" butonu gri renkte oldugundan herhalde, hic neye yarar bakmamistim. Denedim calisiyormus, mutlu oldum.🙂
İyi gunler...

Black Star HT-DistX, HT-Metal da deneyebilirsiniz. O pedalların emulated output diye bir çıkışları var, tam sizin istediğiniz iş için düşünülmüş.
Ben eski tip müzik setleri vardır ya, bir kere ona bağladım, normal çıkışından kötü sonuç verdi ama emulated outputtan çok verim aldım.
Kullanım kılavuzunda da pedalın emulated ouput için direkt bilgisayar vs içindir diyor zaten.
Bu çıkıştan (emulated output) ya da Sansamp GT2'nin çıkışından kulaklık bağladığımda yalnızca soldan ses alabiliyorum, hem sağ hem soldan ses alabilmek için pratik bir önerisi olan var mıdır? Mono kulaklık kullanmak mesela?

Son düzenleme:

Geri