Amfi alacak gücüm yok ucuza alacaklarımın da beni keseceğinden emin değilim. Sadece gitarım ve ses kartım var. Ses kartındaki cleanlerden memnun olsamda drivelardan memnun değilim. Çok sahte geliyor. Ayrıca dip sesi öldürmek için Pod Farm'dan noise gate volumunu çok açmak zorunda kalıyorum o zamanda ton falan kalmıyor zaten. Ses kartını bağlayıp Pod Farm programından amfi seçsem ses kartıyla gitar arasınada pedal bağlasam, sadece reverb ve clean amfi kanal açsam programdan nasıl olur? Yine aşırı dip gürültüsü olur mu? Yoksa amfi simülatörü mü önerirsiniz.2ü-. Ms pozitron twin amp var mesela 220 TL ama onada kabin ve kabin simülasyonu lazım sanırım. Nasıl çözümler var elinizde. Gunduz ses sistemine giriyorum akşam kulaklıkla çalıyorum gürültü olmasın diye o yüzden önerileriniz kulaklık opsiyonuda barındırırsa çok güzel olur.
Ha birde en sevdiğim şey evde şarkılara eşlik etmek ses kartından şarkı arasında kanal değiştirmekte keyif falan bırakmıyor 🙂
Ha birde en sevdiğim şey evde şarkılara eşlik etmek ses kartından şarkı arasında kanal değiştirmekte keyif falan bırakmıyor 🙂