J Jugram 17 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar birkaç konu buldum ama kablonun linkini bulamadım hangi kablo ile yapacağım adını bilen var mı? Ses kartım m audio m track solo Son düzenleme: 18 Haziran 2022
Arkadaşlar birkaç konu buldum ama kablonun linkini bulamadım hangi kablo ile yapacağım adını bilen var mı? Ses kartım m audio m track solo
J Jugram 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sefilmuzisyen demiş ki: Zahmet olmazsa onu da Google la 🤷🏽 Hepsini görmek için tıklayın... Kablonun adını bilmiyorum diyorum google la diyorsun 🤡 Zaten çoğu forumda internette aratıp sordum 🙂)
sefilmuzisyen demiş ki: Zahmet olmazsa onu da Google la 🤷🏽 Hepsini görmek için tıklayın... Kablonun adını bilmiyorum diyorum google la diyorsun 🤡 Zaten çoğu forumda internette aratıp sordum 🙂)
sefilmuzisyen 18 Haziran 2022 #4 Google kullanmaktan aciz milletiz yeminle 🤦🏽 Ses Kartını Hoparlöre Bağlamak Için Kullanılacak Kablo For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Ses kartını hoparlöre bağlamak için kullanılacak kablo' themselves. letmegooglethat.com
Google kullanmaktan aciz milletiz yeminle 🤦🏽 Ses Kartını Hoparlöre Bağlamak Için Kullanılacak Kablo For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Ses kartını hoparlöre bağlamak için kullanılacak kablo' themselves. letmegooglethat.com
J Jugram 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 GERGE demiş ki: Eski hoparlörün giriş çıkışlarının resmini göster, nereden bilelim yoksa. Hepsini görmek için tıklayın... iki erkek uçlu rca bi adette dişi jak girişli bi dönüştürücü sipraiş ettim gerek kalmadı
GERGE demiş ki: Eski hoparlörün giriş çıkışlarının resmini göster, nereden bilelim yoksa. Hepsini görmek için tıklayın... iki erkek uçlu rca bi adette dişi jak girişli bi dönüştürücü sipraiş ettim gerek kalmadı
J Jugram 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 sefilmuzisyen demiş ki: Google kullanmaktan aciz milletiz yeminle 🤦🏽 Ses Kartını Hoparlöre Bağlamak Için Kullanılacak Kablo For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Ses kartını hoparlöre bağlamak için kullanılacak kablo' themselves. letmegooglethat.com Hepsini görmek için tıklayın... Bunlar olsaydı keşke bende dediğin gibi arattım ama nafile 😁 neyse ki çoktan sipraiş ettim yardım için sağol.
sefilmuzisyen demiş ki: Google kullanmaktan aciz milletiz yeminle 🤦🏽 Ses Kartını Hoparlöre Bağlamak Için Kullanılacak Kablo For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Ses kartını hoparlöre bağlamak için kullanılacak kablo' themselves. letmegooglethat.com Hepsini görmek için tıklayın... Bunlar olsaydı keşke bende dediğin gibi arattım ama nafile 😁 neyse ki çoktan sipraiş ettim yardım için sağol.
J Jugram 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 sefilmuzisyen demiş ki: Google a sorunca buluyorsun ne alacağını, normaldir 🙂🤘🏽 Hepsini görmek için tıklayın... Sağol abim 😅
sefilmuzisyen demiş ki: Google a sorunca buluyorsun ne alacağını, normaldir 🙂🤘🏽 Hepsini görmek için tıklayın... Sağol abim 😅