Merhabalar yakın zamanda bi ses kartı ve yanına bir çift referans monitörü almayı düşünüyorum. Aslında forumda birçok konu var fakat çoğunda ya bütçelerimiz farklı ya çok zaman geçmiş.
Ses kartı olarak düşündüğüm modeller:
Focusrite solo 2i2 gen 4
Audient id4 mk2
Steinberg ufc22
IK multimedia Axe one
Bunlar arasında en sıcak baktığım IK multimedianın ürünleri (Irig de olabilir)
çünkü yanında tonex ampltiube gibi yazılımları bedava geliyor. Ayrıca zuhalde hazır indirimi de var.
Referans monitörü olarak ise odam 12-13 m2 masamda yakında duracak monitörler 5" inç düşünüyorum şuanlık. Model olarak ise presonus eris serisi mackie cr serisi veya m audio bx serisi düşünüyorum. Sahibindende 8-10k arasına modeller bulmak mümkün
Kayıt olarak ise sadece gitar olacak ilerde bas da olabilir fakat ilk amacım en iyi tonu en az gecikmede almak diyebiliriz.
Nasıl bir kombinasyon yapmam en mantıklı olur?
Ses kartı olarak düşündüğüm modeller:
Focusrite solo 2i2 gen 4
Audient id4 mk2
Steinberg ufc22
IK multimedia Axe one
Bunlar arasında en sıcak baktığım IK multimedianın ürünleri (Irig de olabilir)
çünkü yanında tonex ampltiube gibi yazılımları bedava geliyor. Ayrıca zuhalde hazır indirimi de var.
Referans monitörü olarak ise odam 12-13 m2 masamda yakında duracak monitörler 5" inç düşünüyorum şuanlık. Model olarak ise presonus eris serisi mackie cr serisi veya m audio bx serisi düşünüyorum. Sahibindende 8-10k arasına modeller bulmak mümkün
Kayıt olarak ise sadece gitar olacak ilerde bas da olabilir fakat ilk amacım en iyi tonu en az gecikmede almak diyebiliriz.
Nasıl bir kombinasyon yapmam en mantıklı olur?