Ses kartları ve referans monitörleri hakkında

tek girişli kartlar size yeterli kalıyor mu?
aynı anda gitar vokal kaydı denemedim ama ikinci tarafın ayarını tekrar yapmak zorunda kalmamak bile bir avantaj gibi geliyor bana.

Tamamen kullanım alanına bağlı, çalışırken ihtiyacım yok ama arkadaşım geldiği zaman mecbur çift kanal bağlamam gerek, demo ya da en kötü sample falan kaydediyoruz.

Tamamen kullanım alanına bağlı, çalışırken ihtiyacım yok ama arkadaşım geldiği zaman mecbur çift kanal bağlamam gerek, demo ya da en kötü sample falan kaydediyoruz.
akustik enstrümanlarda derinlik için çift mikrofonlama yapılıyor diye görmüştüm. çift imkanı yoksa derinlik olsun iki kez kaydetmek gerekir diye bir şey vardı ama bugüne kadar hiç kullanma ihtiyacı olmadı (zaten tek mikrofonum var)

akustik enstrümanlarda derinlik için çift mikrofonlama yapılıyor diye görmüştüm. çift imkanı yoksa derinlik olsun iki kez kaydetmek gerekir diye bir şey vardı ama bugüne kadar hiç kullanma ihtiyacı olmadı (zaten tek mikrofonum var)

Valla zaten evin stüdyo değilse öyle bi setup kurmak zor en fazla duble gitar kaydı alırsın, yine ihtiyaca kalıyor, ben tek tek her şeyi kaydetsem de olur aynı anda iki kanal kaydına ihtiyacım yok diyorsan ID4 al.

Geri