Ses monitörü & mikrofon için kablolar

Merhabalar değerli ağabeylerim ve dostlarım. Yamaha hs5 ses monitörüm ve m audio air 192 / 4 ses kartım var. İlerki zamanlarda rme fireface ufx iii modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. Bütçe sınırım yok iyi bir kablo arıyorum ses monitörünü ses kartına bağlayabilmek için. Sizce bu linkteki vovox işimi görür mü?

Link Direct S | BL Müzik|Pro & Hifi Audio'da En iyi seçenekler

Bir diğer sorum ise akg c414 xlii mikrofonu rme ses kartına bağlamak için bu linkteki kablo beni memnun eder mi? teşekkürler şimdiden, iyi forumlar dilerim.

Vovox piyasada alabileceğiniz en kaliteli bir kaç kablo markasından birisidir. Tabii buna bağlı olarak pahallı segmenttedir. Ben 13 senedir tüm set-up'ımda bu markayı tercih ettim ve son derecede memnunum. Hali hazırda ; Link , Sonorus ve Excelsus serilerini kullanıyorum.

Link serisi ; Vovox 'un kendi içindeki giriş seviyesi ( ekonomik ) serisidir. Sonorus daha üst segment , Excelsus ise high-end serisidir. Fiyatlar da bu sıralamaya göre artar.

Link serisi de oldukça başarılı bir seri ama ben yerinizde olsam ( eğer bütçeniz müsait ise ) her iki kabloyu da Sonorus serisinden seçerdim.

excelsus bulamadım ama sonorus direct buldum stoklarda. acaba 2m yerine 3.5 m alsam mikrofon kablosunu performans düşüklüğü yaşar mıyım daha uzun olduğu için. yoksa 2m alıp kısa boylu ile idare etmemi mi önerirsiniz. (kablolar pek anladığım bir konu değil o yüzden kusura bakmayın lütfen)

beğendiğim 2 kabloyu da gönderiyorum müsait olduğunuzda bakarsınız.

mikrofon kablosu;

ses monitörü kablosu;

kablo boyu uzadıkça kapasitansı artar, ayrıca iiolasyonlu da olsa elektromanyetik alanlardan kaynaklanan gürültü de artacaktır. yeri mesafesi değişmeyecek ise uygun olan en kısa kabloyu almak mantıklı olur.

kablo boyu uzadıkça kapasitansı artar, ayrıca iiolasyonlu da olsa elektromanyetik alanlardan kaynaklanan gürültü de artacaktır. yeri mesafesi değişmeyecek ise uygun olan en kısa kabloyu almak mantıklı olur.
Haklısınız ama kullanılacağı ortam, bağlanacağı ekipman göz önünde bulundurulduğunda 2 ya da 3.5m için üzerinde detaylı düşünülmesine gerek yok. Bana sorarsanız 5500 ya da 7400₺ verilmesine de gerek yok. Neutrik başlık/Klotz kablo eşlemesi birçok ürün 2000₺ altında.

Geri