ses monitörü standı önerisi

Merhabalar değerli dostlarım ve ağabeylerim. Ses monitörü standı almayı düşünüyorum, bütçe sıkıntım yok, acaba deneyimli birileri bana ses monitörü standı önerebilir mi? Bir de bilgisayar ve stüdyo aletlerim tam balkon pedersinin önünde balkon kapısının solunda yerleştireceğim. Acaba ses monitörü standına yerleştirince monitörler balkona çıkarken perdenin hareketiyle devrilir mi diye korkuyorum, ona göre stüdyo aletlerini odanın başka bir köşesine taşımam gerekecek sanırım. Daha iyi izah edebilmek için ses monitörü standını koyacağım yerin resmini de ekliyorum buraya. Tam perdenin önüne masanın arkasına yerleştireceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler efenim. ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

stüdyo 1.webp
 
Aynısını kullanıyorum, tavsiye ederim;


Denge bakımından hiçbir sıkıntı yaşamadım ki bu seti almadan önce masa üzerinde kullandığım yalıtım padleri ile birlikte yerleştirdim monitörleri. Yine de bahsettiğiniz alana girip çıkarken çarpmamaya özen göstermeniz gerekir.
 
Bana daha uzun bir ürün lazım o yüzden şu linkteki ürünü düşünüyorum.


Biraz saçma bir soru olacak ama bilmediğim için soruyorum değerli dostlarım, monitörü standına ses monitörünü yerleştirirken hoparlör süngeri ile birlikte yerleştirirsem mi daha güvenli olur yoksa hoparlör süngeri olmadan mı yerleştirsem daha sağlıklı olur?
 
Bana daha uzun bir ürün lazım o yüzden şu linkteki ürünü düşünüyorum.


Biraz saçma bir soru olacak ama bilmediğim için soruyorum değerli dostlarım, monitörü standına ses monitörünü yerleştirirken hoparlör süngeri ile birlikte yerleştirirsem mi daha güvenli olur yoksa hoparlör süngeri olmadan mı yerleştirsem daha sağlıklı olur?
Alctron MS140 güzel bir stand. Tam ben bu standı yazmaya giriyordum sen bulmuşsun zaten. 1 yıl kullandım hiç sorun yaşatmadı ve gayet güvenli bir stand. Titreşim yalıtımı konusunda da başarılı. Süngerle yerleştirirsen daha sağlıklı olur (titreşim emme konusunda) ama süngersiz daha güvenli olur.
 
1000019243.webp

1000019244.webp


Sadece fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Ben stand kullanmıyorum bir süredir. Ama sabitleme için (ki bence standa da bunun gibi bişey uydurulabilir) Bauhauss'dan L metal aparatlar ve keçe aldım. İç yüzeydeki keçeyi alttaki fotoda görebilirsin (biraz araladım görülsün diye). 4 taraftan bi şekilde bir sabitleme yapabilirsin. Deprem veya çarpma sonucu yerinden oynamayacaktır. Ayrıca keçeler hem sabitleyen parçadan dolayı kozmetik bir zarar görmesini, hem de yanal titreşimi engelledi. 100 TL'ye çözdüm derdimi. Elbette stand için de buna benzer bişeyler bulabilirsin hırdavat reyonlarında.
 

Geri
Üst