Abiler selamlar ben 15 yaşındayım ses aralığım C2-D5 arası D5'i biraz bağırarak çıkarabiliyorum.Sesime aşırı güzel deniliyor eğitim almadığım için detoneler falan var ama ses tonum ve söyleyişim baya seviliyor bu aralar aldığım kayıtları insanlara atmaya başladım ama samimi olmadığım veya tanımadığım insanlara atıyorum ki yalan söylemesinler toplam 6 kişiye attım hepsi 10/10 verdi 20 30 dan fazla kişiye de şarkı söyledim hiç kötü diyen de olmadı şimdi sorularım şunlar
Sesimin oktavını 4 oktav diye düşünüyordum ama 3 oktav çıkınca üzüldüm sizce yaş ilerledikçe oktav genişler mi?
Bizim sülalede müzik baya genetik ama kimsenin imkanı olmamış kullanmak için, ben bunu ileride mesleğe de çevirmek istiyorum sizce nasıl bir yol kat etmeliyim?
Bir de ben fen lisesinde okuduğum için baya sıkı tutuyorlar bizi 10.sınıfım şu an, şan eğitimine okulda gidebilirim ama hoca da çok paragöz 400tl istiyor aylık başka yere gitsem haftada baya vaktim gidiyor youtube'dan falan kendimi geliştirebilir miyim?
teşekkürler şimdiden...
Sesimin oktavını 4 oktav diye düşünüyordum ama 3 oktav çıkınca üzüldüm sizce yaş ilerledikçe oktav genişler mi?
Bizim sülalede müzik baya genetik ama kimsenin imkanı olmamış kullanmak için, ben bunu ileride mesleğe de çevirmek istiyorum sizce nasıl bir yol kat etmeliyim?
Bir de ben fen lisesinde okuduğum için baya sıkı tutuyorlar bizi 10.sınıfım şu an, şan eğitimine okulda gidebilirim ama hoca da çok paragöz 400tl istiyor aylık başka yere gitsem haftada baya vaktim gidiyor youtube'dan falan kendimi geliştirebilir miyim?
teşekkürler şimdiden...