Çok kaliteli bir yapımdır kanımca.Brad Pitt in meşhur olduğu film de denebilir.Gerçekten de bu filmde performansı takdire şayandır.Ayrıca film kusursuz bir son a sahiptir.İnsanın kanını dondurur....
ben ce de çok güsel se7en kurgusu harika genelde o tür filmleri sevmem (seri katil bööö korkcan falan) ama 7 sizi koltuklarınıza çiviliyo Kevin Spacley son sahnede çıktı ama o bile yettinurullah20 demiş ki:Çok kaliteli bir yapımdır kanımca.Brad Pitt in meşhur olduğu film de denebilir.Gerçekten de bu filmde performansı takdire şayandır.Ayrıca film kusursuz bir son a sahiptir.İnsanın kanını dondurur....
😆 😆 😆 Bende sezen diye okudum...Kim lan bu dedim kendi kendime...akinu demiş ki:Bir an SEZEN diye okudum, kopuyodum.
purplewilwarin demiş ki:arkadaslar bu fılmın bı kıtabı falanda varmıydı
Asortiq_mnyq demiş ki:Ya film iyiydi de son sahne hani paketi açıo ve Gwyneth Paltrow'un kafa çıkıyo ve Brad Pitt haliyle gidio Kevin Spacey'in kafaya sıkıo..Bence daha sağlam öldürmeliydi diorum Kevin Spacey'i.Mesela boğazını keserek ya da Dönüş Yok'da ki gibi adamın kafayı parçalayarak öldürmesi en azından adamın içinde bırakmazdı bişey 🙂
Bu arada yeni tartışma açıorm sen olsan nasıl öldürürdün Kevin Spacey'i :twisted: