G
Guest
Hurriyet'in reklamı hakikaten kayda değer olmuş..Haluk Bilginer in sesinden vay be hürriyet dedirten cinsten..
evet bu reklam harbiden izledigim en guzel reklamlardan biriydi...oradaki hatun daha sonra nesfit reklamında oynamisti ama cola reklamindaki gibi degildi tabi..gulusu mimikler falanactarus demiş ki:slm,diet kola reklamıydı,
adam mağazada kendine gömlek bakıyor,
dışarıda vitrinde kadın dikkatini çekiyor(elinde diet kola).
adam gömleklerin hangisi olur diye gösteriyor.
neyse kadın bir tanesini beğeniyor.
bu sefer adam bir kadın iç çamaşır gösteriyor.
kadında çıplak mankeni gösteriyor.
Tabi burada bayanın hareketleri çok sempatik göründü bana, adamda fena değildi
ah ozgu namal! 7 tepe istanbul'da pianoda dry country caldigi zaman hastasi olmustum kendisinin..hala guzel hala sevimli...axess reklaminda o kendine has sesiyle sarki soylemesi de super olmus! yanliz o axess ikinci bolumunu pek begenmedim...silent_guitar demiş ki:Axes'in reklamı çok eğlendiriyor insanı. Şen şakrat, hayat dolu bir pizza serviscisi ve başına gelenler. Müziği ritim olarak içini oynatıyor insanın..
silent_guitar demiş ki:Bir kombi reklamı var bu aralar. Evin erkeği altında bir eşofmanla yatak odasının camından bakmaktadır. Derken eşi bir gecelikle içeri girer ve yatağa yatar. Erkek de yatağa girer ve hatuna yönelir. Tam o sırada "Çok sıcak, kombiyi biraz kısar mısın?" der hatun kişi. Bir anda ne olduğumu şaşırdım ilk izlediğimde çünkü ben çok farklı bir ürünün reklamını bekliyorken, kombi reklamı çıkıverdi. 😆
Sevgiler...