Hürriyet'in 60. yılı şerefine yayınladığı reklam şahane olmuş. Tabi ikiyüzlü bir politika izlediklerinden, samimiyetini tartışmıyorum bile.
ıslak odun ha 😀 abi seni seviyorumhalilpazarlama demiş ki:akbank kadar uyuz reklam ve reklam müziği yapan banka yoktur sanırım.o neya sen iste kobim herşey olur sen iste akan sular durur.ıslak odunla dalasım geliyor :evil:
bana da inadına salakça ve çalıntı olarak geldiistanblues demiş ki:Bazen o kadar salak ve saçma ötesi reklamlar görüyorum ki, arada bir eureko sigortanın reklamı gibi sağlam yapımlar çıkınca güzel oluyor. Kim düşündüyse bravo.
fordcan demiş ki:bana da inadına salakça ve çalıntı olarak geldiistanblues demiş ki:Bazen o kadar salak ve saçma ötesi reklamlar görüyorum ki, arada bir eureko sigortanın reklamı gibi sağlam yapımlar çıkınca güzel oluyor. Kim düşündüyse bravo.
reklam kokan haraketler bunlar 😀sprtcs demiş ki:Cafe Crown ın yeni reklamı:
Ülker Cafe Crown yeni reklam filmiyle herkesi hopteklemeye davet ediyor. Reklamda saatlerce hoptekleyen gençler , sıcak bir Cafe Crown fındıklı ile mola alıyor. Filmin web sitesi ise www.hoptekle.com adresinde kullanıcılarla buluşuyor.
"Haydi sen de hoptekle!" sloganıyla yayına açılan sitede; reklam filmi, mp3 formatında filmi müziği (Finduk) ve filmin kamera arkası yer alıyor.
Videonu Seç, Resmini Yükle, Hemen Hoptekle!
Ayrıca sitede yer alan videolardan dilediğinizi seçip, resminizi yüklediğinizde siz de oturduğunuz yerden hopteklemeye başlıyorsunuz. İsterseniz tanıdıklarınızın resimlerini yükleyerek onları da hoptekletebiliyorsunuz. 2’li videolar bölümünde ise hem siz hem de tanıdıklarınız aynı anda hoptekliyor.
Ben de hopteklemek istiyorum diyorsanız; www.hoptekle.com 'a tıklamayı unutmayın...