önemli değil her zaman yardım ederiz saolun geldiğiniz için elimizden geleni yapamadık ama beğendiğiniz için saolun tekrardan...shitty demiş ki:ben baya bi beğendim repertuar iyiydi...sadece özgenç staind sölerken ritim kaçırdı oda hiç çalısmadığından ztn....
resimleriniz bende msnden yollarım ok...
ellerinizi sağlık beyler...bu arada can sağol giris için 😉
vokalin grup üzerindeki etkisi tartışılmaz vokal gruba can katan elemandır kanatimce ama özgenç fazla çalışamadı nede olsa arda ben ve özgenç hala öss derdi yüzünden kasılıyoruz umarım daha iyi olucak özgençide tebrik etmek gerekir bazı şarkılarda ne kadar bozulsa bile ama daha da iyi olucak buna inanıyorum... bi defa sahnede geyik yaptık mesela stüdyoda bi şarkıda özgenç abi bana bi poğaça demesi beni çok güldürdü ve nede olsa eğlence yaratmak istedik özgenç de sahnede bi yerde böyle dedi herşeyin aynısını yapmak gerekmez nede olsa ilk konserdi izlenimimiz ne kadar iyi ise o kadar iyi olur beğenen herkese teşekkürler ilerdeki projelerde tekrar görüşmek üzere....pandacan demiş ki:Beyler seçtiğiniz parçalar gayet güzeldi ama açık konuşmak gerekirse ben vokalin bu parçaların hakkını veremediği kanaatindeyim. Sözlerdeki duyguların aktarımında (geyik olsun diye yazmıyorum, çok önemli bir parçasıdır bu vokalin) yetersiz kaldı ve bazı yerlerde sözleri unuttuğunu da farkettim. Sahne almadan önce biraz daha çalışmanız gerektiğine inanıyorum. Kolay gelsin.
bence arda bu çalışmaya rağmen yine iyi bir performans çıkardık ne kadar ufak tefek aksilik olsa bile...KleiNackH demiş ki:uzun zamandır dediin 4 hafta da 4 studyo yapıp birisindede elektriklerin kesilip yarıda kalması sanırm... Çok garip geldi bana!!!canacanka-t demiş ki:işte sonunda yarın seyduna sahne alıyor uzun zamandır çalıştık ve sonunda sizlere iyi bir performans izletebileceğiz umarım...
geldiğin için önce biz tekrar teşekkür ederiz gerçekten çok garip bir konserdi ne kadar aksilik olsa bile yine iyi bir performans çıkardık bu beni sevindirdi mesela poğaçalı killing in the name of.. harika bence biraz geyik oldu daha da fikirlerimiz vardı ama çok geyik yapmayalım dedik.. benim hakkımda görüşlerin için ayrı bir teşekkürüm var sana yalnız gitardan kaynaklanan teknik sorunlardan ötürü duyamamış olabilirsin yinede saol geldiğin ve izlediğin için umarım aynı sahneyi tekrardan paylaşmak dileğiyle....AluminiumBass demiş ki:Benim gibi bir ihtiyar için seçtiğiniz parçalar biraz sertti. :? Tek bildiğim (ve çok sevdiğim) parça 'Killing In The Name'di, o da poğaçalı oldu. 8O Ama yine de bence iyi çaldınız. (Bas gitarı pek duyamadım, maalesef, ve buna üzüldüm çünkü Can'ın çok iyi bir basçı olduğunu biliyoruz, Pokerhead konserlerinden.) Grubun güzel bir enerjisi vardı, ve vokalist eğlenerek söylüyor, bu hoşuma gidiyor. Tebrikler ve başarılar.
emin ol daha büyük ve geniş düşüneceğiz bu konuda desteğin için saol emre bizde sizinle birlikteyiz her zaman...Veddie demiş ki:Bence artık daha profosyonel düşünüp belli bi tarza yönelmeniz gerekiyor arkadaşlar,Biziz gibi performanslarda etkileyici olabilirsiniz ama daha büyük düşünün derim.Desteğim sonuna kadar sizlerle...
yinede barancım 4 stüdyoyla yapılabilecek en iyi performansı çıkardık bence düşünsene 4 stüdyo 8 saat 9 parça oldukça kısa bir süre bunu da göz önünde bulundurursak 2 ayda nası oluruz kim bilir??uf_oldu demiş ki:ya ben o arkadasi lepistes'de izledigimde gayet iyiydi,seyduna da okadar basarili deildi belki ama...müzigi birakmak yanlis bi karardir bence kendini gelistirmesi daha iyi olurdu aslinda..kesnlikle haddime degil tabi bunu söylemek ama benim düsüncem gecmis olsun her 2 gruba da
bende tam bunu kastettim zaten yani sirf ufak seylerden dolayi müzikle ugrasan biri olarak müzigi birakmak fazla karamsarlik bence yapilmamali seçtiginiz sarkilar çok güzel hele knife party ye falan taparim yeni kurulmus bir grupsunuz tabi bundan dolayi aksilikler olacaktir bence kafaya takmak gerekse de bu kadar çok kafayi takmak gerekmez bunlara..umarim bir yolunu bulursunuz beyler basarilar size...canacanka-t demiş ki:yinede barancım 4 stüdyoyla yapılabilecek en iyi performansı çıkardık bence düşünsene 4 stüdyo 8 saat 9 parça oldukça kısa bir süre bunu da göz önünde bulundurursak 2 ayda nası oluruz kim bilir??uf_oldu demiş ki:ya ben o arkadasi lepistes'de izledigimde gayet iyiydi,seyduna da okadar basarili deildi belki ama...müzigi birakmak yanlis bi karardir bence kendini gelistirmesi daha iyi olurdu aslinda..kesnlikle haddime degil tabi bunu söylemek ama benim düsüncem gecmis olsun her 2 gruba da